Ива Дойчинова не яде месо, захар и брашно от 20-годишна (Вижте първите й стъпки в кухнята)

1250
25 Ноември 2017, 15:40


Чаровната Ива Дойчинова се хвали със супер фигура дори и след две раждания, узна HotArena.


Радио- и тв водещата Ива Дойчинова напоследък доста се е разхубавила. Разбира се, пръст в тази промяна има и пластичната хирургия. Но не може да се отрече, че журналистката от доста години полага усилия за външния си вид, които трудно могат да останат незабелязани. А, както добре знаем, за стройна фигура е важен не само спортът, но и правилното хранене.


Още когато е на 20 години, Ива решава да изключи по менюто си месото, бялото брашно и бялата захар. Целта й тогава е да бъде изкусителна млада дама без излишни килограми. Днес, доста години по-късно, тя продължава стриктно да следва някои хранителни навици. Дойчинова категорично избягва запръжки и панировки. Предпочита храната да е преминала през възможно най-малко термична обработка.


Загала предимно на свежи зеленчуци, а месото, чисто и не тлъсто, днес отново намира почетно място на масата й. Често залага и на рибата и свежите салати. Стреми се да дава на семейството си пълноценна храна, защото знае колко е важна. През студените месеци набляга и на супите, сред които любимата й е зеленчуковата.


Ива следва стриктно правилото, че човек поне 10-12 часа на ден не трябва да приема храна. Затова вечеря рано, а до 10-11 на следващата сутрин приема само течности. Десертите и сладките изкушения предпочита да замества с плодове или биоблокчета, които я засищат и заслаждат без след това да се чувства гузна. Журналистката се надява двете й дъщери да вървят по нейните здравословни стъпки, но не налага съветите си на всяка цена.


Щерките й вече правят първите си стъпки в готварството, а най-щастлива е майка им от факта, че си умират за пловодве и зеленчуци. Е, когато има повод, Ива запретва ръкави да създаде една прекрасна и доста калорийна торта за любимите си хора. А нейното най-голямо прегрешение се оказва домашната баница на майка й, пише "24 часа".


Дойчинова се стреми да яде сходни храни, за д ане подлага стомаха си на стрес. Когато приемаме ястие, различаващо се коренно от тези, които хапваме ежедневно, това неминуемо води до дискомфорт. А и Ива е пълна с идеи в кухнята и доста рядко й се случва да се чуди какво да готви довечера.


Е, не така е било при първите й срещи с готварската печка, разбира се. Още когато е мнгоо малка, майка й я оставя да наглежда боба и да изключи котлона, когато чорбата е готова. Да, обаче, Ива пропуска този моемнт, улисана в други занимания. Резултатът е една загоряла каша, която не прилича на нищо. Малката госпожица се опитва да замаже положението, разбърквайки бобената каша с вода и пухайки я във фурната. Е, не може да й се отрече, че не й липсва изобретателност!

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени