Ива Екимова: Черна магия ми разби живота! Пиарката се разделила с Петрозар и легнала болна заради негативна енергия

6237
05 Юни 2017, 15:00


Ива Екимова е убедена, че нещастията, които й се струпали в последно време в живота, са следствие на черна магия, узна HotArena.

 

От известно време насам популярната пиарка обикаля църкви, магове и ясновидци с цел да се отърве от проклятието, което й отне съня, здравето и мъжа, научи „Таблоид“.

 

Още през 2015 година Ива се оплака публично, че е станала жертва на черна магия. Съвсем неочаквано тя получила пратка, която се оказала с материали, заредени с лоша енергия. „В офиса ми пристигна плик, адресиран до мен. В него имаше две църковни свещи, изгорели до средата. Нямам идея кой ми е изпратил писмото, тъй като нямаше подател, очевидно пликът е пуснат собственоръчно в пощенската ми кутия. Не съм направила на никого нищо лошо, нито съм получавала някакви предупреждения“, връща лентата назад вдовицата на Дими от „Сленг“.

 

Още тогава водещата се свързала със специалисти, занимаващи се с подобни случаи, и направила всичко, което й казали – изхвърлила свещите в течаща вода и ходила няколко пъти на черква. Според запознати с материята подобни неща се пращат, когато се прави черна магия. Свещите се палят и се наричат на име с думите „нека да изгори, както тая свещ гори“.

 

Дни след случката Ива я забравила, но седмици след получените изгорели свещи започнали да й се случват странни неща. Безпричинно блондинката легнала болна, изследванията й били добре, но тя не се чувствала в кондиция. Малко по-късно пък Екимова се раздели с дългогодишния си приятел Петрозар, с когото инак възнамеряваше да сключи брак и дори да му роди дете. Проблемите за усмихнатата телевизионерка обаче не свършиха дотук. В последно време тя закъсала сериозно и с финансите и след купищата проблеми, случили й се накуп, решила да посети отново екстрасенс, но този път друг.

 

Ива отишла при столична ясновидка, която още от вратата й рекла, че е жертва на тежка магия. Опитната в занаята споделила на Екимова, че предишният екстрасенс по никакъв начин не й е помогнал, а само й е взел парите, заради което магията продължила да действа над нея. Ясновидката извършила няколко ритуала и изготвила специален амулет за защита, с който Ива е неразделна.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
Преди 1 година
0
Ку Ку - Ку Ку.....Гена ай стига вече....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени