Ива Екимова – най-голямата подмазвачка! (Сигурна е, че с тази стратегия ще спечели шоуто)

3278
06 Октомври 2014, 16:06


Ива Екимова е най-фалшивата личност във „ВИП Брадър“, коментират познати на блондинката. „Това, което показва в Къщата, не е тя! Много е лицемерна и подмолна. Изградила си е стратегия и я следва. Прикрива се“, коментираха зрителите на шоуто, видя HotArena.net.

 

Те разконспирираха изявяващата се като пиарка Ива, че се стреми да поддържа добри отношения с всички в Къщата, но си личи, че уж милото й поведение е напълно изкуствено, пише в. „Всеки ден“.

 

Най-много Екимова се подмазва на Евгени Минчев, а в реалния живот го плюе, разказаха пред ,,Всеки ден“ запознати. Според тях целта на вдовицата на Дими от ,,Сленг“ е да бъде в добри отношения с паркетния лъв, тъй като той е сред основните герои в шоуто, а и има повече привилегии, защото е Политбюро.

 

Феновете на риалитито отбелязват, че Екимова е сред интригантите в Къщата, защото редовно ходи да говори зад гърба на хората в тяхно отсъствие.

 

,,Ива има нужда от пари и ще гледа да положи всички усилия, за да спечели ,,ВИП Брадър“. Тя демонстрира висок стандарт на живот, който обаче едва успява да поддържа, след като вече не е водеща в ТВ7.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени