loading...
loading...

Ива Екимова още ближе рани по Петрозар, не може да му намери заместник (Как компенсира?)

1520
24 Юли 2016, 09:00


Пиарката Ива Екимова здравата я е закъсала и вече половин година седи без мъж до себе си, научи HotArena.

Блондинката се раздели с последната си половинка Петрозар в началото на годината и от тогава не може да си намери правилния мъж. Ива има вид на силна жена, но мъжете са й болна тема и за да не мисли за тях, гледа да се скъсва от работа.


Екимова се е нагърбила с максимум ангажименти и се старае на ден да има поне пет срещи с клиенти в ролята си на ПР специалист, за да няма време да мисли за любовните неуспехи. Тя се притеснява, че годинтие си летят, а все още не е намерила половинката, с която да прекара останалата част от живота си, пише "Уикенд".


Раната от предателството на Петрозар също не е зараснала напълно. Той я заряза най-безцеремонно, за да я замени със засуканата и по-млада Лили Иванова, в чийто любовен списък се подвизава и Вальо Михов. В пристъп на отчаяние и с желание за отмъщение, Ива също се хвърли в леглото му.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хъррррр
преди 8 месеца
0
Злобен КуКуМицин
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hahaha
преди 8 месеца
0
какви ангажименти,какъв PR ???????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени