Ива Екимова предсказала убийството на Митьо Лудия (Ето какво видение е получила)

6311
26 Януари 2015, 12:41


Вдовицата на Дими от „Сленг“ Ива Екимова предсказала бруталния разстрел на пловдивския силовак Митьо Лудия още през 2009 година, твърдят нейни роднини, узна HotArena!

 

„Сънувах те на моето място, с черна рокля, цялата обляна в сълзи. Само че не беше лято, а студ и сняг“, споделила шокиращо телевизионерката на братовчедка си Роси Черногорова на помена по случай 1 година от смъртта на Дими от „Сленг“, пише „Всеки ден“.

 

Моделката не обърнала особено внимание на думите на Ива и ги отдала на мъката по загубата на любимия съпруг. Ето че по-малко от петилетка по-късно Черногорова навлече траура, след като половинката й Димитър Стоянов – Лудия беше разстрелян с ловна пушка пред кооперацията в Пловдив, в която живеят.

 

Двете братовчедки не само били изключително близки, но мълвата твърди, че точно Митьо запознал Екимова с първия й съпруг – счетоводителя Румен. По това време майсторът на молива и калкулатора въртял сметките на легендарната, изпаднала в небитието пловдивска групировка „777“.

 

Именно Дими от „Сленг“ развежда Ива с Румен, но през лятото на 2008-а намери смъртта си след зверска катастрофа с мотор и я остави вдовица на 32 години с малко дете на ръце – щерка им Дара тогава беше едва на 6.

 

Екимова отдавна твърди, че нещастията в живота й се дължат на семейно проклятие. Майка й също била останала млада вдовица на 40 години. Ива нарича това „поведенческа болест“ и се опитва да изчисти кармата си, като спазва вселенските правила да не лъже, да не нагрубява хората, да не краде, да не причинява болка и да помага на страдащите.

 

Сега черната съдба застигна й братовчедката й Роси, която загуби съпруга си на 35 години. Самата Черногорова също е останала сираче още като тийнейджърка.

 

Все пак зловещото проклятие има и своята положителна страна – жените от рода не остават дълго сами. Ива Екимова се залюби с най-добрия приятел на загиналия си съпруг – Петрозар, броени месеци след инцидента на магистрала „Хемус“.

 

Злите езици в Пловдив твърдят, че дългокраката красавица Роси едва ли дълго ще бъде оставена да страда сама. Манекенката се радвала на подчертан интерес от страна на половин дузина местни бизнесмени, които се страхували да предявят претенции, докато дивият й ММА съпруг беше жив. Сега обаче е настъпил моментът да направят своя ход.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени