Ива Екимова се омаза до уши, продължава занаята на баща си

https://hotarena.net/az-jenata/iva-ekimova-se-omaza-do-ushi-prodaljava-zanaiata-na-bashta-si HotArena.net
Ива Екимова се омаза до уши, продължава занаята на баща си
Пиарката Ива Екимова може да е спокойна, че гладна няма да остане, узна HotArena.


Ако някой ден ВИП клиентелата й я напусне, блондинката вероятно ще се преквалифицира в... бояджия! Ива сама сподели, че баща й е бил бояджия, а сега бояджията е тя. Запретнала ръкави сама да си маца стените у тях, Екимова втрещи мнозина.


На пръв поглед изниква въпросът толкова ли няма пари да плати на майстор, че прекарва свободните си дни в дишане на латекс и омазване на маникюра със синя краска? Ако приемем експеримента като порив на ентусиазъм, то препоръчваме на Екимова да овладява тези свои мераци преди да си е опропастила къщата.


На фотоса си личи колко неравномерно е положена боята върху стената, а повече колчиество май има по пода, който предвидливо е постнал с найлон. Една е сигурно - ако някой ден смени професията си, Ива Екимова трябва да взима доста евтино, за да отговаря на качеството, което ще предлага, пише \"България днес\".

2 Коментара

38udjiom

преди 7 години

otvratitelno chudovishte

Коментирай

Diana

преди 7 години

krajno neprijatna jena s krajno neprijatna da6terja

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.