Ива Екимова се забрави, задръсти с колата си цял булевард (Вижте я как се звездее)

2898
16 Октомври 2016, 13:00


Ива Екимова за пореден път показа, че напълно се е забравила в претенциите си, че е голяма работа, видя HotArena.


Пиарката задръсти с колата си булевард в елитен столичен квартал, паркирайки пред един от големите молове.


„Заради нея движението буквално спря! Остави си колата по средата на улицата и отказа да я премести!”, оплакаха се пред Уикенд потърпевши от скромните шофьорски умения на пиарката. 


Преди няколко дни тя решила да си поднови гардероба за новия сезон есен-зима и за целта тръгнала с колата си към въпросния търговски център. Паркирала точно пред един от входовете, с което успяла да затвори едното платно на улицата. Няколко служители от охраната я помолили да премести колата си, но Ива категорично отказала да се занимава с „претенциите” им, както самата тя се изразила. 


За броени минути на булеварда станало огромно задръстване, предизвикано от автомобила на Екимова. Нея обаче този въпрос въобще не я вълнувал. Тя влязла в мола и спокойно си напазарувала. Хората от охраната се замислили дали да не позвънят на компетентните органи, за да й вдигнат колата с паяк. Тъй като обаче познали светската персона, не посмели да й създават притеснения заради нейния звезден статут. Тя преместила колата чак когато успяла да се натовари с подобаващо количество покупки и решила да си ходи. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хмммм...
Преди 1 година
0
Написаното е абсурдно и смешно. Вие кой си мислите, че я познава тая? Четящите клюкарски сайтове, може би, ама даже и за тях тая си е кръгла нула. Само тука минават за величия боклуци като Нея, Николета и разни чалгаджийки, дето като пишете всеки ден за тях си мислите, че хората заспиват и се събуждат с мисъл за тях. А истината е, че изобщо никой не го интересува какво правят и кои са те. Та в тоя ред на мисли, ако посоченият на снимката крокодил ми препречи пътя и аз трябва да вися като сопол да я чакам да си пазарува някъде си, за раз бройка слизам от колата и ... ясно какво...хич няма да се занимавам да чакам пътна полиция. И не ми пишете глупости как охраната не смеела да и гъкне. Дреме и на охраната за нея, пък и едва ли знае кое е това супер грозно същество. Хайде сега останете си със здраве и не ставайте по-смешни от тия за които пишете с такъв респект - все пак сте "Журналисти"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bokluka si e bokluk
Преди 1 година
0
Nagla kurva.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени