Ива Екимова в депресия за 14 февруари (Поредното гадже й би шута)

1195
19 Февруари 2017, 12:00


Ива Екимова явно пак е преживяла раздяла в любовта, разбра HotArena.


Мнозина заподозряха, че пиарака е била изоставена отпоследния си приятел – криминално проявения в миналото Иво Чобанов - Пилетозащото на 14 февруари е била в много мрачно настроение. Нейни близки твърдят, че във въпросния ден Ива с часове се размотавала по пижама вкъщи и набивала шоколад, отказвайки да излезе от ределите на дома си.


Блондинката не пропусна да изрази мислите си в социалната мрежа, като написа, че й се повдига от празника на влюбените Свети Валентин. „Само като се сетя, че излизането ми ще бъде съпътствано от балони-сърца, стикери-сърца, украса-сърца и чак не ми се мърда от къщи. Иде ми да се завия с две одеала на карета и да гледам някой страшен филм”заяви Екимова във фейсбук профила си. Приятелите й пък я успокоиха, че рано или късно и тя ще срещне истинската любов.


Преди година и половина пиарката се раздели с дългогодишния си партньор Петрозар Филипов, който бързо й намери заместничка и към настоящия момент предпочита да не се сеща за общото си минало с Екимова. Тя пък дълго страда по бившия си, докато не срещна Иво Пилето, лице от подземна София, с куп полицейски регистрации за какво ли не. Ала и с него не изкара дълго, защото само след няколко месеца и той я зарязa, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джеки
Преди 1 година
0
Трябва да си много изпаднал, за да стигнеш до Ива Екимова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени