Ива и Антон разделени от 6 месеца! Четири човека на пълен работен ден й помагат да гледа децата си Мая и Васил

14014
27 Февруари 2017, 14:00


Младото семейство Ива Софиянска и Антон Божков, е в състояние на практическа раздяла от 6 месеца, разбра HotArena.

 

 

При това не защото в отношенията между влюбените гълъбчета има някакво напрежение, а по чисто географски причини. Близки до баровската фамилия твърдят, че наследникът на спрягания за най-богат българин Васил Божков не се е прибирал в родината от половин година, зает с важни бизнес дела в Лондон, пише „Таблоид“.

 

 

Щерката на екскмета Стефан Софиянски пък е плътно в София, заета с телевизионната си кариера и набиращото скорост предаване „Говори с Ива“. Красивата брюнетка се грижи и за двете си деца – Мая и Васил, който е само на година и половина. Разбира се, най-популярната от трите дъщери на бившия столичен кмет разчита на помощта на две гледачки, наети на пълен работен ден, личен шофьор и бодигард плюс „момче за всичко“ на повикване 24 часа в денонощието.

 

 

В последните дни Ива беше принудена да се задържа повече вкъщи, тъй като голямото й дете пипна варицела, но за щастие шарката се размина без усложнения. В това време Антон Божков движи два големи инфраструктурни проекта в Лондон и Далечния изток и няма как да бъде до семейството си. Когато е с Ива и хлапетата обаче, милиардерският син бил всеотдаен и грижовен татко и мигом захвърлял маската на бизнес акула.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени