Ивайла Бакалова е врачка (Знаменитости, сред които са Петко и Яна, се консултират с миската за сватби и деца)

2652
27 Септември 2015, 12:16


Ивайла Бакалова скоро може да вземе хляба на Оксана Хорват, вдовицата на звездоброеца на ВИП-овете Иван Станчев, научи HotArena.

 

„Мис България” е надобряла в небесното тълкуване на човешките съдби и все повече известни личности я търсят за съвети. Допреди година и половина, Ивайла Бакалова любителски се интересувала от хороскопи, астрология и нумерология. Не пропускала брой на „Уикенд”, за да се осведоми какво й е предначертала съдбата за седмицата, докато не й хрумнало да си купи специализирана литература, от която да почерпи знания как по звездите може да прочете какво й предстои.

 

Когато й предложили да участва в „Къртицата”, Ивайла си направила хороскоп и въпреки някои притеснителни детайли в него, приела поканата на Иван и Андрей. Не обърнала особено голямо внимание на прогнозата, че й предстои огромно изпитание или по-точно - разчела го неточно. „Отчетох, че самото шоу е един вид изпитание като нещо ново и различно, което ще ми се случи. Но не и, че лично аз ще пострадам жестоко”, споделя Бакалова.

 

След като оперният певец Стоян Бончев счупи крака си по време на мач с футболната легенда Вини Джоунс, Ивайла казала на останалите в шоуто, че до края му ще има още една тежка травма, отново без да подозира, че говори за себе си. Нещастието я застигна при едно от миската-нумероложка последните изпитания в „Къртицата”, при което от покрива на висока сграда участниците бяха изхвърляни с катапулт към опъната във въздуха мрежа. От нея Бакалова увисна на левия си крак. Тя постъпи в спешното отделение с многофрагментно вътреставно счупване на големия пищял. Последваха две тежки операции и над година рехабилитационно възстановянане.

 

Всичко, което ни се случва, дори и най-ужасното, е ценен урок. А и когато се оказа, че всичко това ми е било писано, реших, че трябва да се захвана още по-сериозно с астрологията, за да мога, ако е възможно, да избегне нови подобни препятствия в моя живот. Преди да вляза в „Къртицата”, видях хороскопа си точно и ясно: голямо изпитание”, признава Ивайла.

 

След като споделя всичко това на приятелки, из столичния хайлайф от уста на уста се понасят легенди за нея. По неин съвет, например, бизнесменът Петко Димитров отказал да се ожени за Яна Акимова на 5 октомври 2013 г. Двамата трябвало да се врекат пред най-близките си приятели и семействата си на тази дата. Отпечатали поканите, разпратили ги на гостите, а организацията течела с пълна пара.

 

Месец преди тържеството обаче се озовали случайно в компанията на „Мис България”. От дума на дума Ивайла ги попитала за рождените им дата, направила няколко изчисления и шокирала двойката: „В никакъв случай не трябва да се жените на 5 октомври!”. Бакалова изчислила, че ако искат да се радват на щастлив и хармоничен семеен живот, Яна и Петко трябва да се вземат на дата 20-ти. Така без да се замислят, мениджърът на „Найт Флайт” и танцьорката вдигат сватбата с 15 дни по-късно. Година по-късно Димитрови консултирали с Ивайла и датата за раждането на сина им Доменик.

 

Постоянно приятели ме търсят за съвети. Нямам претенции, че съм специалист в астрологията, нито я практикувам с цел печалбарство. Истината е, че успявам да разчета неща от миналото, които няма как да знам, и неща от бъдещето, които след това се случват. Не крия нито доброто, нито изпитанията пред приятелите си”, казва Ивайла.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени