Ивайла Бакалова: Не мога да забравя Илия Павлов! Дала обет никога да не се омъжва

https://hotarena.net/az-jenata/ivaila-bakalova-ne-moga-da-zabravia-iliia-pavlov-dala-obet-nikoga-da-ne-se-omajva HotArena.net
Ивайла Бакалова: Не мога да забравя Илия Павлов! Дала обет никога да не се омъжва

Ивайла Бакалова още не може да забрави Илия Павлов, узна HotArena.

Макар през всичките тези години много богати мъже да са искали миската за своя съпруга, тя е непреклонна: „Никога няма да се омъжа“.

 

Бакалова дори роди дете на друг един владетел на ъндърграунда – Румен Гайтански-Вълка. И с него обаче не направи семейство, но пък добре си живее с космическата издръжка.

 

Пред свои приятели Ивайла неведнъж е споделяла, че именно Илия Павлов е този, който ще остане завинаги в сърцето й – нейният рицар.

 

С боса на „Мултигруп“ Бакалова се запознава покрай братята си бандити. В последствие медиите разкриват за тайната им връзка. Законната съпруга на Павлов – Дарина, била наясно с отношенията им, но си мълчала от страх да не го загуби.

 

Именно Ивайла бе тази, която дотичала до трупа на разстреляния Павлов на 7 март 2003 г., цялата облята в сълзи, които не може да изтрие и до днес.

4 Коментара

Лупи

преди 8 години

Уж детето й от Румен-Вълка, а прилича изцяло на Илия Павлов.

Коментирай

такива като теб,да ги хване човек и да ги..........

преди 8 години

Абе,малоумник,задръж си тъпите предположения за себе си!Не мислиш ли,че детето на Бакалова,може да прочете тъпотиите ти!Как мислиш,че би се почуствала,а.....От кого е,само майка и си знае!Все тая,да и е жива и здрава дъщерята!Не се интересувам от живота на хората,съветвам те и ти да го правиш!Имаш си паничка,гледай си в нея!

Коментирай

ели

преди 8 години

Детето е копие на децата на Павлов. ..които са негови копия....очевиден факт!

Коментирай

Paloma

преди 8 години

Дъщеря и е копие на Илия Павлов.Приликата е очевидна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.