Ивайла Бакалова пои милионери с най-скъпото шампанско в Сен Тропе! (Чукна 32 години)

https://hotarena.net/laifstail/ivaila-bakalova-poi-milioneri-s-nai-skapoto-shampansko-v-sen-trope HotArena.net
Ивайла Бакалова пои милионери с най-скъпото шампанско в Сен Тропе! (Чукна 32 години)

Мис България 2005 Ивайла Бакалова отбеляза 32-рата си годишнина с шумен купон в перлата на Френската Ривиера – Сен Тропе, узна HotArena!

 

Тази година бившата моделка реши да празнува ЧРД на чужд терен с много гости.

 

Организирала разточителна вечеря в един от най-тузарските ресторанти в Сен Тропе – „Л‘опера“, където се леело шампанско като из ведро в нейна чест.

 

Сред гостите били сестра й Божидара и наследницата й от Румен Вълка – Рая, любимото й богаташко семейство Чингиз, с което се сдуши в Дубай, Арабаджиеви, както и руската Николета Лозанова – Олесия Малинская, пише „Галерия“.

 

Купонът продължил и на другия ден, когато Ивайла поканила свитата си на плажно парти. И там се давили в скъпо шампанско.

 

Подобно на празненствата на братята роми, Бакалова празнувала и трети ден рождеството си. Яхтен круиз в Средиземно море се погрижил за доброто настроение на гостите й през него.

 

Кой е поел разноските, остава мистерия.

8 Коментара

о

преди 8 години

Не мисля, че Олеся е версия на когото и да било и още повече на някой като Лозанова. По-скоро на Лозанова би й се искало да е българската версия на Олеся или някой друг. Но останах изумена от факта, че Ивайла е само на 32 години. Мислех, че е най-малко на 38-39 години, че дори и по-скоро 42-43. Направо не мога да повярвам.

Коментирай

обективна

преди 8 години

Прав си.Николета е омъжена жена с няколко сериозни връзки-Жоро, Ники и Валери.А Олеся е скъпоплатена компаньонка, която поема ангажименти от мъже от цял свят. Гастролира там, където бива повикана. Заплащане срещу компания с консумация.

Коментирай

о

преди 8 години

Сериозни сериозни.. Колко да са сериозни... Базиращи се на обмяна на секс с вървежна в момента мацка, с която да си погалим егото пред други дилърчета и далавераджии из столицата срещу парични компенсации за нея. Ако имаше нещо сериозно между тях, нямаше да свърши след няколко месеца чукане и няколко екскурзийки. Иначе че Олеся е проститутка то се знае и никой не го оспорва, но поне води действително луксозен живот и освен това май има нещо в главата, съдейки от нещата, които публикува в интернет - отново нещо, което Николинка не прави, освен да споделя статуси, които си разменят 15-годишните. И на 20 и няколко вече е с развод зад гърба си и самотна майка. Не е много за хвалене ситуацията й, но мисля, че достатъчно внимание й се отдели. За Бакалова става дума тук.

Коментирай

sofi

преди 8 години

I az taka bqh iznenadana

Коментирай

Qwerk

преди 8 години

,,_като братята роми,"братята и са роми ..,_защо "като"? Доста амортизирана за 32?? Добре изглеждащя 40 и отгоре бих казал

Коментирай

caca

преди 8 години

Ivaila e nabor 81 -saotvetno e na 34, I e miss Bulgaria 2001 ako ne se laja

Коментирай

azz

преди 8 години

Събрала е жената колежките, за да ги почерпи! И оная руската е там и оная дъртата и оня абориген и той! Малко женско парти са си спретнали, пък после са поработили разкрачени и надупени, за да си го платят!

Коментирай

maia

преди 8 години

Koi li i e sponsora na Ivaila?....I zashto li go krie?...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.