Ивайла Бакалова показа годежен пръстен за 30 000 евро с брилянт! Купува имоти в Лондон на сестра си Божидара

2828
10 Май 2018, 12:56


Ивайла Бакалова вече е започнала подготовка за сватбата си, научи HotArena.

 

 

Миската, която засега предпочита да не дава много гласност на щастието си в любовта, е предприела най-важната стъпка за всяка бъдеща булка – издирването на рокля. Ивайла вече обиколила бутици в Лондон и Дубай, и се спряла на няколко идеи за тоалета си. Още обаче се колебаела дали да не възложи изпълнението на тоалета си на роден дизайнер и с това да спести някой и друг лев. 

 

 

Пресметливостта на бъдещата младоженка никак не е изненадваща. Ивайла винаги се е опитвала да живее удобно, но не и в разсипничество. Миската е израснала в тежки времена и знае стойността на парите. За това и много мразела, ако живее на кредити и в дългове. „Имам един хубав живот, но в никакъв случай не мога да заявя, че харча милиони”, шегувала се е не веднъж с положението си красавицата. 

 

 

Навярно за това и пословичната стиснатост на бъдещия й мъж - ресторантьора Веселин Денков, известен с прякора Веско Брадата, не я дразни особено много. Бизнесменът се слави сред родния хайлайф като истински сметкаджия, което не рядко става причина за шеги по негов адрес. Бакалова обаче имала съвсем различни виждания за поведението на любимия си мъж, който не отговаряли на обвиненията на останалите. Според нея той просто не обичал да парадира както други със средствата си, а да ги използва разумно

 

 

Този ориенталски прийом да се харчи показно е типичен за нашите ширини, но не и за добре възпитаните и наистина богати хора в чужбина. Там такова фукане с марки, коли и къщи просто няма. Животът се измерва с различни неща от това какво сме си купили от бутиците и за колко. Човекът до мен изобщо не е стиснат”, защитава философията си Бакалова. 

 

 

Освен това миската за пръв път в живота си е се усещала като нечий трофей. Бъдещият й съпруг се държал с нея сякаш тя самата е бизнес дама, еманципирана жена и няма нужда някой да я дундурка като пластмасова кукла по курорти и бутици. Оценявал интелекта и амбициите й, а и не роптаел срещу желанието й да е самостоятелна и да продължава да работи за своите собствени проекти.

 

 

Това е смисълът на едно пълноценно партньорство – а не когато единият от двамата приема, че е повече от другия заради моментни финансови възможности. Парите не са нищо повече от ресурси, с които да си осигуриш удобства и повече възможности да правиш това, което обичаш. Но никога през живота ми те не са ми били самоцел и няма да станат”, продължава изводите си Ивайла. 

 

 

Разбира се, че мъжът, с когото ще създаде семейство, може да си позволи да я глези, не е тайна за никого. Само пръстенът, който блести на ръката на Бакалова като знак на любовта му към нея, е за 30 хиляди евро. Бижуто е италианска изработка и е от един голям брилянт, опасан от десетки малки камъни. Понеже било доста пищно и миската се притеснявала, че може нещо да му се случи, когато го носи в България, почти никой у нас не го е виждал. На снимките си в социалните мрежи пък тя се опитвала да го прикрива, за да запази новината за щастието в любовния си живот колкото се може повече време. 

 

 

Факт е обаче, че в момента Ивайла е на крилете на любовта и в последно време почти не работи, а се радва на обиколки по света. Брокерските й ангажименти в Дубай доста намалели, но пък пред миската се отворила друга възможност. Тя решила да направи малко пари като свърши услуга на сестра си Божидара.

 

 

Близначката си търсела дом, в който да се премести в Лондон. Всеизвестно е, че цените в британската столица са особено високи и услугите на брокерите са добре платени. Ивайла поела ангажимента да я консултира в избора й на жилище, а с това се надявала да получи и комисионна от потенциалните продавачи. Никак обаче не давала вид на човек, който зависи изцяло от тези пари.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени