Ивайла Бакалова прости на баща си (Таткото искал да я хвърля през прозореца)

3019
12 Май 2013, 12:00


Бившата мис България Ивайла Бакалова прости на баща си. Красавицата реши да загърби трудното минало и се сдобри с него, разбра HotArena.net.

 

Миската е от малкото хора в родния шоубизнес, на които никога не им се е налагало да си измислят вълнуващи истории от миналото, само и само да са интересни на публиката. Тя има куп разтърсващи премеждия, които оставят траен отпечатък върху бъдещето й.

 

Един от най-страшните моменти за Ивайла е, когато се разминава на косъм от смъртта. След като родният й баща д-р Божидар Бакалов я провесва надолу с главата от 12-ия етаж, когато е едва на шест години.

 

Със сестра ми си играехме в стаята, когато влезе татко и се провикна: „Хайде да видим коя от вас е по-смела". След това ме хвана и ме провеси през балкона с главата надолу. Бях едва на шест годинки и половина. От стреса спрях да говоря, а след това заеквах много дълго време", разказва Ивайла само един от страшните си детски спомени.

 

„По някакъв начин аз и сестра ми също сме потърпевши от неволите на татко. Затворът го превърна в съвсем друг човек. След завръщането си в България той сякаш изгуби връзка с реалността. Започна да води война срещу собствените си деца, за да вземе един апартамент във Варна. Никога не съм ламтяла за този имот, но баща ни явно не разбра нашите послания. Нарече ни безмозъчни, а след това едва ли не ни обяви за леки жени", просълзява се Ивайла.

 

Тя първо се увлича в напълно ненужна размяна на обиди по медиите, но след това решава веднъж — завинаги да прости на баща си и да спре да му отговаря на нападките.

 

За бившите си сподвижници в живота и за себе си разказва:

 

„Никога не съм била от жените, които се влюбват лесно. В живота си съм имала двама по-специални мъже. С първия изживяхме страхотни мигове преди да срещна Румен. С него пък създадохме прекрасно дете и той има място в сърцето ми. За съжаление се разделихме за абсолютни глупости.”

 

Към днешна дата обаче, Бакалова категорично отказва да говори за мъжа в живота й. Не спира да се кълне, че в леглото й запазено място има само дъщеря й Рая, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени