Ивайла Бакалова във война с баща си заради имоти

2184
21 Март 2012, 11:16


Поредна война се развихри между Божидар Бакалов и двете му дъщери – порасналите близначки Ивайла и Божидара. 

 
Ябълката на раздора е имот във Варна. В апартамента бащата живее повече от 10 години, но иска двете му осиновени дъщери да му прехвърлят дяловете си. 
 
 
Ивайла нямала претенции към варненския апартамент и би го приписала на баща си, но неговото поведение и изявите му в медиите я спират. 
 
 
Родителят даже настоявал двете дъщери да не ползват фамилията му.
 
 
"Той си мисли, че за мен името Бакалова е много важно. Когато бях малка, децата ми се подиграваха, че баща ми е в затвора. Аз го бранех и се карах с тях", заяви Ивайла, цитирана от "Всеки ден". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
varna
преди 6 години
-1
Бащата не е добре психически.Личи му от далече даже и когато минава с колелото.Съжалявам Ивайла,Божидара явно е по-силен характер,но на Ивайла й идва малко в повече.Каква е целта на лудия татко?Да стане известен или да съсипва здравето на децата си?Обикновено родителите даряват на децата си,а той...крава от теле да суче........Ивайла,моля те като майка,защото имам дете на твоите години-не му обръщай никакво внимание.Колкото повече внимание получава,толкова повече излудява.Гледай себе си,детето си,майка си,сестра си,семейството си.Той ще умре сам като куче,защото го заслужава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени