Ивайла Бакалова запива от сутринта, а после изкупува грехове на Божи гроб (Снимки)

4173
02 Септември 2016, 13:00


Ивайла Бакалова води двойствен живот напоследък, научи HotArena.


Миската, която официално се е установила в Дубай и върти бизнес с недвижими имоти, това лято като по чудо реши да се припича по родните плажове. Явно не е имало кой да я заведе на някоя тузарска дестинация, недостъпна за простосмъртните и затова Ивайла се е принудила да дефилира по Черноморието.


Бакалова успя да съчетае събирането на тен с отпразнуването на рождения ден на майка си, която през половината време е у нас, а през другата половина обитава апратмента й в емирството. Женската компания доста се разраснала, когато към се добавили сестрата на Ивайла, дъщеря й Рая и близки приятелки на миската.


Едва ли е останал човек в радиус от няколко километра, който не е разбрал за шумната компания, която предпочита не да се припича на слънце, а да виси с часове по плажните барове. Именно там Ивайла и ко започвали да надигат чаши със скъпо шампанско и бяло вино още от преди обед, когато другите хора все още си допивали кафетата.


Вече на градус и доволно развеселени, мацките започвали да вдигат шум до небето, а най-активни във врявата били Ивайла и сестра й Божидара.  В компанията й така и не били забелязани мъже, въпреки че интерес от тяхна страна не липсвал, което може да е знак, че сърцето на миската е заето и тя не се интересува от гларусите.


След престоя по родното море, Ивайла се отправи с дружката си Азис към Сен Тропе, за да стане час от юбилея на годината - този на Ветко Арабаджиев. Купонът продължил няколко дни от отново бил доволно гарниран с големи количества алкохол. 


Освъзнала, че може би е прекрачила границата на забавленията, Бакалова решила да се пречисти духовно и телесно от натрупаните емоции и алкохолни изпарения, посещавайки Израел. Там тя била отново в компания на свои приятелки, но бил обявен сух режим. Мацките си лягали с кокошките, не близвали концентрат и по цял ден обикаляли свещени за християните места.


Ивайла се похвали със снимки от Йерусамил и демонстрира смирено поведение и семпла визия. Красавицата е заменила лъскавите рокли с черен панталон и черна тениска, а косата е вързана с кок. Съграждани, които я засекли по светите места, останали приятно изненадани от поведението й.


Бакалова се върнала от тази нетипична за нея екскурзия с цял куфар с осветени свещи от Божи гроб. Голяма част от тях ще подари на свои близки и приятели, защото се смята, че имат чудодейни свойства. Другите ще подреди в луксозния си дом в Дубай, за да предпази себе си и дъщеря си Рая от зли очи, пише "Галерия".



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
k
Преди 1 година
-4
edna ot malkoto s akal
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени