Ивайла намери ЛЮБОВТА! Заби борче!!

1661
14 Март 2014, 11:22


Ивайла Бакалова намери любовта на най-неочакваното за нея място – в Базата на Къртицата.

 

Миската все повече се задява с ММА боеца Георги Стоянов, който открито показва чувствата си към смуглата красавица, видя HotArena.net.

 

От закачки и майтапчийски подмятания отношенията между Георги и Ивайла стават все по-дълбоки от ден на ден и това не остава незабелязано от зрителите.

 

Двамата все по-често се усамотяват, за да си говорят и изобщо не крият, че им е приятно да прекарват времето си заедно. В един от разговорите си Ивайла и Георги дори се издадоха, че се познават и в реалния живот, отпреди влизането си в шоуто. Вече дори се появиха слухове, че между бившата Мис и ММА боеца се зараждат чувства, различни от приятелските. Още в първите им дни в „Къртицата“ пък Георги обясни на Ивайла, че й се възхищава и че обича да си говори с нея.

 

„Ивайла отчаяно мечтае да си намери стабилен мъж, който да е до нея постоянно”, разказват запознати. Не е ясно обаче дали и до колко може да разчита на едно борче, категорични са още близките на Бакалова. Въпреки това било ясно, че между Бакалова и Георги чувствата тепърва ще разцъфнат, писа Всеки ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени