Ивайло натиска Кеца за дете

2518
07 Януари 2014, 10:47


Васил Найденов може да стане баща на стари години. Дългогодишния партньор на поп легендата Ивайло Манолов от известно време го натиска да си осиновят дете, дочу HotArena.net.

 

От няколко години импресариото на Васко Кеца си мечтае да стане родител. И дори вече е започнал проучванията по въпроса с приемането на деца от социални домове по програмата за приемна грижа и семейство.

 

В началото на миналото лято, приятелка на Найденов и Ивайло приела под грижите си сираче за което се грижила близо 6 месеца. Възрастната жена била възхитена от промяната в живота й на стари години.

 

Идеята да стане временен родител на сираче, се харесала изключително много на Ивайло, но не и певеца. Васил Найденов заявил, че това е абсурд и е невъзможно при тези обстоятелства сираче да живее в жилището им.

 

Причините посочени от певеца са не само личната му непоносимост към деца, но и отношението на обществото към него.

 

„Не живеем в Лондон, където Елтън Джон живее с двете си деца от сурогатна майка! Тук биха ни убили с камъни, ако се помъчим да направим добро”, разсъждавал трезво изпълнителят на „Адаптация”.

 

Въпреки че двамата от години твърдят, че са само близки приятели, обществена тайна е, че Ивайло Манолов е дългогодишен партньор на Кеца. Двойката не коментира отношенията си, но Найденов многократно е заявявал, че не иска деца и предпочита да живее с двете си котки у дома, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени