Иван Христов случи на жени! И Вихра, и Ирина излязоха чудесни кулинарки (Ето с какви манджи се надцакват)

4612
03 Септември 2014, 16:30


Всеки, който посети профилите във Фейсбук на бившата и настоящата жена на продуцента Иван Христов, може да изпита неистов глад. Толкова манджи и вкусотии, че няма как да не ти се прияде, видя HotArena.net.

 

Ирина Тенчева винаги се хвали с постиженията си в кухнята в социалната мрежа, снимайки величествената си трапеза и нетрадиционните си ястия. Този път се изфука с цял албум от сладки изкушения, които е направила собственоръчно.

 

Вихра пък не харесва публикуването на гозби във фейсбук и често играе контра на Ирина. Понякога обаче се избухва с някой фотос, например с печен заек с елда.

 

„Аз колкото и да не се славя с готварските си качества, се старая да приготвям неща на Ава, в които да знам какво има. Днес например тя закуси палачинки, които приготвих от лимец, тапиока, брашно от лен и сусам. Ябълка и билков чай с мед!“, написа Петрова в отговор на запитване на своя интернет приятелка.

 

Все пак да знаеш какво да забъркаш със специални продукти като тапиока, лимец, брашно от лен, си е умение.

 

И двете дами са слаби и не личи вкусните им маджи да оставят поражения върху фигурите им. За Вихра е известно, че приема хапчета за отслабване, докато Ирина вероятно разчита само на спорт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени