Иван и Андрей: Жени и Тачо се събраха само заради детето! (Първа снимка след сдобряването ИМ)

3816
01 Декември 2013, 12:30


В своя неделен сблъсък шоумените Иван и Андрей разискваха кой как трябва да постъпи, когато в брака няма любов, но пък има дете, видя HotArena.net.

 

Две различни тези защитаваха участниците – едната да не се разделят родителите в името на рожбата си, а другата – да се разделят, ако няма любов, така и на невинното същество ще му бъде по-добре.

 

В темата Иван Христов непитан даде пример с Жени Калканджиева. Грубо прозвуча, че бракът й с Тачо получи втори шанс само заради сина им.

 

Откъде знае, че няма любов?

 

Снощи, в същата телевизия, в „Поверително“ – Николета и екипът й пък се опитаха да покажат, че семейство Манови се е събрало и заради любовта си.

 

Каква е истината – скоро ще разберем, тъй като Лозанова има намерение да покани Шестата в света по красота сама да разясни отношенията със съпруга си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мм
преди 4 години
0
"ОПОСУМЧО" Е ВСЕЗНАЙКО. Я, ДА ГО ПИТАМ АЗ, ОЩЕ ЛИ ИМА ЛЮБОВ МЕЖУ НЕГО И НАХАЛНОТО ИРИНЧЕ? СПОРЕД МЕНЕ ВЕЧЕ НЕ, АМА НЯМА НАКЪДЕ, ДОКАТО НЕ МУ СЕ УСУЧЕ НЯКОЯ ДРУГА НАХАЛНИЦА. А ДЕТЕТО! И ТО ЧАКА ТАТИ ДА СЕ ВЛЮБИ И ДА Е ЩАСТЛИВ, ТАКА ЛИ? ГОРКОТО ОПОСУМЧЕ, НЯМА КАК, ТОЛКОВА СИ МОЖЕ. МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ НЕ Е ЗА ВСИЧКИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени