Иван и Андрей обръщат турнето „One love“ на риалито (Вижте каква изненада ни готвят)

1080
24 Юни 2017, 14:00


Иван и Андрей отново доказаха своята изобретателност, разбра HotArena.


Тв продуцентите се захванаха със съвсем нова инициатива и организираха музикално турне. Началото му е на 22 юли в Банско и ще се проведе в България и Македония. Но отново, както и при вские друг техен проект, нищо няма да мине по традиционния начин. Именно на иновативното мислене на дуета се дължи техният дългогодишен успех.


Иван и Андрей разкриха, че ще превърнат тура в своеобразно риалити шоу. На фона на солидния им опит в областта нямаме съмнение, че ще им се получи повече от добре. Идеята е да се създаде телевизионна поредица, която да покаже на хората не само какво се случва на сцената, но и зад нея.


Участниците ще бъдат подложени на постоянно видеонаблюдение и много трябва да внимават какви ги вършат, защото всичко ще бъде документирано. С кого си приказват, какво хапват, вероятно и как се преобличат! Това ще даде съвсем нов поглед върху подобно грандиозно музикално събитие. А и ще покаже на всички, че организацията му не е никак лесна.


Особено когато става въпрос за колаборация между родни и македонски артисти. Именно това е и посланието на турнето - една любов, към музиката, която обединява всички. Участниците са десетки, а концертите ще са с продължителност няколко часа, пише "Телеграф".


Откриването е с безплатен концерт в Банско на 22 юли. Следват събития в Охрид, Струмица, Слънчев бярг, Варна, Пловдив, Скопие, София. Билети може да намерите в мрежата на Ивентим.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени