Иван и Ирина се нанесоха в нов дом с бебето! (Обитават огромен и луксозен палат в най-баровската част на София)

5135
22 Април 2015, 13:07


В края на март продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева станаха родители на първото им общо дете – Самуил. Те посрещнаха бебчето в нова супер голяма къща, узна HotArena!

 

Водещата и Опосума обитават триетажен луксозен палат, който се намира в един от най-тузарските квартали в столицата – „Драгалевци“. Членовете на голямото ТВ семейство вече са съседи на куп други родни знаменитости, сред които е и бившият премиер Иван Костов.

 

Иван не е купил баровския дом, а се е нанесъл с Ирина и децата, за да живеят под наем в него.

 

Със сигурност може да си позволи и да я превърне в своя собственост, но не намирал за удачна идеята да инвестира в имоти, пише „Ретро“.

 

По-рационално му се струвало да наеме ремонтирана и обзаведена къща, вместо да се занимава със строителни дейности.

 

Предишният му дом му е струвал 4 000 лева на месец и то по времето, когато наемите бяха по-високи, коментират от фирмата на Иван и Андрей. Служителите им предполагат, че Христов е спазарил новия палат на по-изгодна цена.

 

Ирина и продуцентът нямали никакви финансови затруднения. Дори се очаквало, сега, когато Опосумите отново са фактор в Би Ти Ви, да натрупат още по-голямо състояние. Идеите им доста добре се котират в медията и получават зелена светлина, за да ги осъществяват.

 

В по-големия дом влюбените гълъбчета ще могат да съберат всичките си деца. Иван ще посреща дъщеря си Ава, която е плод от брака му с Вихра Петрова, а Тенчева си има момиченце и момченце – Вержиния и Спас, също от предишен брак.

 

В момента водещата е пратила децата си при баща им за известно време, тъй като покрай бебето няма да може да им обръща вниманието, което заслужават.

 

Иван отговаря за пазаруването вкъщи, а Ирина успявала да се справя с домакинството, макар да дундурка бебе, което пък се оказа доста кротко и спокойно.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
драгалевчанин
преди 3 години
0
ей хотарена те живеят в тази къща от 2 години. Айде по-полека със сензациите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Данчо
преди 3 години
0
Много противна наистина, отврат! Манипулативна, меркантилна , xадна за слава , обиграна шаФрантия от класа. А той, алкохолизиран чехльо - играчка в ръцете и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 3 години
0
супер досадна жена. а какво му е баровското на този квартал, като няма канализация
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени