Иван и Ирина се оженили в Барселона „на майтап“ (Истинската ще се състои тази година)

2941
13 Януари 2015, 16:30


Миналата седмицa, в опит да вдигнат медиен шум около ново предаване, Опосумите избухнаха с новина за сватбата на единия с Ирина Тенчева, която после се опитаха да отрекат, узна HotArena.net.

 

Иван се изпусна в ефир, че с водещата са се оженили в Барселона. Кумове им били тв босът Нико Тупарев и съпругата му Катя, а Андрей бил водещ и „церемониалмайстор“ на „тайната“ сватба.

 

Истинска или фалшива – церемония е имало. Тя се е състояла на 8 юни миналата година, когато е и рожденият ден на Андрей. По време на екскурзията Иван действително подарява пръстен с огромен диамант на Ирина. И чува нейното „Да“.

 

Цената на диаманта е от 10 000 лева. И се видя, че блондинката не се разделя с бижуто, пише „Шоу“.

 

Иван и Ирина обмислят да вдигнат истинска сватба на родна земя през септември тази година.

 

Халките на безименните им пръсти лъснаха още преди десетина дни на премиерата на сборника „Истории от кухнята“, в който Тенчева дебютира като автор. А и Христов в интервютата си вече я нарича „жена ми“.

 

Говори се, че майката на Иван не одобрява новата му жена. Двете непрекъснато се конфронтират, открито не се понасят и дори не се поздравяват.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
goooooooooooooooooooooooooooooooo
преди 3 години
0
I DVAMATA SA PALNI BOKLUCI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
are
преди 3 години
0
Много се съмнявам това да се случи, т.е "истински брак"! Иване бегай от тая усойница, докато още не ти е изпила и последната капка кръв!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени