Иван и Вихра се дърлят в СЪДА (Вижте какви реплики си размениха)

3688
14 Май 2013, 12:00


Махленски скандал си спретнаха бившите съпрузи Иван и Вихра в съда. Двамата си размениха доста остри реплики вчера, когато,се срещнаха пред Съдебната палата, научи HotArena.net.

 

„Това, което искам, даже е малко, да не мислиш, че не ми казват какво си говорил за мен”, беснеела Вихра. "Много бързам в момента, имам работа, разбери ме, но ти се заклевам, че никога не съм говорил лоши неща за теб”, контрираше Иван.

 

Разправията продължила малко повече от 15 минути, като отстрани ги наблюдавали адвокатът на Вихра и майка й.

 

„По-добре е да не коментирам за какво спорехме, докато делото не е приключило”, каза лаконично Вихра. Водещият на „Къртицата“ от своя страна се оттеглил с усмивка след скандала.

 

Двамата се разделиха преди година, когато стана ясно, че водещият на „Къртицата” и „Сблъсък” кръшка от семейното ложе с колежката им Ирина Сарачинова. Последната също се разведе, след като с Иван официално съобщиха, че са влюбени и се обичат.

 

Последваха доста остри реплики помежду им в публичното пространство, но двойката все пак се помири в името на дъщеря си.

 

Животът на Иван обаче се разви по-благоприятно от този на Вихра и в момента той продуцира няколко предавания със спорен рейтинг. Вихра се пробва като водеща на мястото на фолк дивата Камелия в предаването „Споделено с..”, но след три месеца в ефир бе сменена от певицата Кали.

 

Към днешна дата Вихра е качила някое и друго килце и се е позакръглила като в свободното си време излиза предимно в женска компания. Иван пък изглежда по-добре от всякога, а за съда вчера се беше барнал с тъмно синьо сако, бели кецове и дънки, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени