Иван купи палат на Ирина в Драгалевци! (Вихра обаче също получи имот, ВИЖТЕ)

8970
09 Октомври 2013, 15:35


Иван и Ирина се ширят в чисто нов палат в Драгалевци. След обира, който преживяха преди година двойката реши да смени жилището и се премести в просторен дом край Витоша, научи HotArena.net.

 

Двамата се решили да се преместят още през лятото и си купили истински дворец в Драгалевци. Известните водещи се оказали комшии с експремиера Иван Костов и често-често го засичали в градината да сади теменужки.

 

За къщата Иван и Ирина се бръкнали поравно, особено след като водещият се опарил от развода с Вихра. Тогава телевизионерката обикаляше от телевизия в телевизия и се тюхкаше, че водещия не плаща издръжка на детето, взел й колата и с Ава нямало къде да прекарат зимата, ако се наложи и апартамента да му върне.

 

По съвет на Ирина Иван прехвърлил след развода апартамента, а самата Вихра скоро след това се нанесе в нов дом. Иван и Ирина също си купиха къща и избраха чистия въздух на Драгалевци за целта.

 

В новия дом скъпи мебели няма, а и повече от два телевизора. Самият Иван се радвал на уюта вкъщи, тъй като предпочитал да си почива пред екрана, вместо да се черпи из кръчмите с приятели.

 

Освен това всяка неделя влюбените взимали Ава и заедно с двете деца на Ирина от предишния й брак се отправяли на дълги походи из Витоша. Семейната идилия разтушавала водещия след тежките дни в телевизията, пише  "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мама
преди 4 години
0
ХОРА, ПУСКАЙТЕ SMSI, ПУСКАЙТЕ, ОПОСУМЧО ЩЕ СИ КУПИ ПАЛАТ И НА МОРЕТО И В ЕВРОПА ... ПУСКАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИЯ "ЛЮБИМЕЦ" ... ЦЦЦ ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 4 години
0
АДИ СТИГА СТИЯ ТЪПИ ИЗМИСЛЕНИ СКУНКСОВЕ И ТЕХНИТЕ ДОЛНИ КУРВИ ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА!!! СИ ГИ ЗВРАТ ПАЛАТИТЕ ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА...ДА ИМ ЕЕ..МА...А ПЪПАЦИТЕ ИМ ДТЪПАЦИ ЗА МНОГО ГОЛИМА РАБОТА ВЗЕХА ДА СЕ ИМАТ!!!1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени