Иван Ласкин хвърли пъпа на дъщеря си в парламента (ПОДРОБНОСТИ)

2574
17 Септември 2014, 11:34


Заедно с жената до себе си – Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин е хвърлил парченце от пъпа на дъщеря си София в пленарната зала на Народното събрание преди дни, научи HotArena.net.

 

Практиката, известна сред самите политици, явно е добила популярност и сред актьорските среди. Не е ясно как Ласкин и Сърчаджиева са влезли в Народното събрание по време на парламентарната ваканция, когато достъп имат само служители на администрацията, съобщава в. „Всеки ден“.

 

Според слуха актьорската фамилия се е сдобила с пропуск след телефонни разговори, а след това и преговори с човек от институцията, който да каже заветното „да” за манипулацията. Поверието гласи, че ако бебешкото пъпче се хвърли в центъра на пленарната зала, детето със сигурност ще се превърне минимум или в депутат, или в министър, избран от пленарната зала.

 

В гилдията на Ласкин и Сърчаджиева били много учудени от решението им, тъй като и двамата са далеч от политиката, а таткото на София открито псува представителите на властта. „За да си политик, трябва да си гаден”, каза той преди години в интервю.

 

Явно възгледите му за представителите на Народното събрание са се променили, за да реши да изпрати невръстното си детенце именно там.

 

Според мълвата майката не била особено склонна да види София един ден облечена в делови костюм, купен от депутатската й заплата и все натяквала на Иван, че тя ще стане актриса, защото само такава кръв течала във вените й.

 

На прощъпулника на 4-годишното момиченце то грабнало първо химикалката, което сочело, че ще стане или писателка, или журналист. Тълкуванието на Алекс било, че може да пише и театрални пиеси или да стане драматург, когато порасне, но не и политик.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени