Иван Ласкин заряза Алекс във важен за нея момент!

2140
15 Октомври 2014, 10:30


Актьорът Иван Ласкин не пожела да подкрепи първият спектакъл на съпругата си Алекс Сърчаджиева в Сатирата, където тя започна работа, узна HotArena.net.

 

В понеделник се състоя премиерата на постановката на Андрей Калудов – „Не всеки крадец е мошеник“, където Сашка направи силна роля като лекомислена съпруга.

 

Половинката на Ласкин напусна трупата на Военния театър, тъй като малко преди това оттам бе изгонен и самият той. На присъстващите на премиерата в понеделник обаче направи впечатление отсъствието на актьорът скандалджия и немалко негови колеги коментираха с ирония, че сигурно в разгара на ловния сезон е предпочел да гърми по прасета, вместо да гледа Алекс на сцената, пише в. „Всеки ден“.

 

За разлика от Ласкин, Андрей Слабаков се показа като истински кавалер. Той уважи съпругата си Ернестина Шинова с присъствие в залата, а след това повече от 40 минути я изчака в близкия бар, докато тя свали сценичния си грим и се преоблече, за да отидат заедно на коктейла след премиерата.

 

Колеги на Ласкин допуснаха, че пишман актьорът нарочно не се появява с Алекс на светски събития, защото няма с какво ново да се похвали. Освен това адски се комплексирал, че всички поздравяват и хвалят симпатичната му половинка, а на него никой не му обръща внимание. На пръсти се броят представленията и филмите, в които е участвал Васко да Гама от село Рупча пред последното десетилетие.

 

Присъствието на 44-годишния мъж в публичното пространство се свързваше най-вече с пиянските изцепки, скандалите, които устройваше наляво и надясно и грубиянското държане към Алекс Сърчаджиева.

 

Иван Ласкин удари дъното още преди две години, когато участва във „ВИП Брадър” и скандализира всички съквартиранти с алкохолния делириум и агресията, която проявяваше към всички. Отгоре на всичко той не употребяваше други думи освен псувни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени