Иван Лечев бута Радко за победител в „Гласът на България“

1252
26 Май 2017, 11:58


Иван Лечев е напълно решен победителят на най-голямото музикално риалити „Гласът на България“ да е от неговия отбор. Фаворитът на ментора-рокаджия е Радко Петков.

Факт е, че момчето е много талантливо. Лечев дори отряза щерката на фолк дивата Глория и избра 16-годишното момче да продължи към финалите на шоуто. На вокалните двубои Петков надпя Симона Загорова.

„В Радко видях израстване и поради тази причина избирам него. Ако преди той стоеше на сцената като беквокал на Симона, то сега беше достойна нейна дуетна половинка“, аргументира се Лечев за решението си и сега ще гледаме момчето на живите концерти в борбата за финала. Симона пък бе спасена от Поли Генова и сега ще води люта битка за победа.

В 4 сезон на Гласът правилата за гласуване са съвсем нови. На 28-и май последователно пред зрителите ще се изправят 4-е отбора и техните представители.

Зрителите ще имат възможност да гласуват за своя фаворит от даден отбор, само и единствено докато тримата участници в него са на сцената. Веднага след приключването на техните изпълнения линиите се затварят. Зрителите ще могат да подкрепят своя фаворит от отделния отбор като изпратят смс на номер 16 700 и името на участника, изписано на латиница. Линиите в подкрепа на участниците от един отбор ще бъдат отворени само по време на техните изпълнения. Затова е важно да гласувате веднага!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени