Иван Лечев проговори за връзката си с Лили: Тя е ненаситна в леглото! (Още пикантни подробности от спалнята на примата)

https://hotarena.net/lubopitno/ivan-lechev-progovori-za-vrazkata-si-s-lili-tia-e-nenasitna-v-legloto HotArena.net
Иван Лечев проговори за връзката си с Лили: Тя е ненаситна в леглото! (Още пикантни подробности от спалнята на примата)
Като ненаситна фурия в леглото описва китаристът Иван Лечев някогашната си любовница Лили Иванова. Музикантът, който изкара близо едногодишен гаджелък с легендатата на родната естрада в средата на 90-те, обичал да разправя след 2-3 питиета, че изпълнителката на „Детелини” е истинска нимфоманка и в златна възраст, на 60, си искала любене всеки божи ден, научи HotArena!

Дълго време интимната афера между Иван Лечев и Лили Иванова се случваше под похлупак, заради категоричното желание на певицата случващото се в спалнята й да си остане само за нея. След края на връзката им обаче китаристът с охота се разприказва за отношенията си с Лили и дори се определи като заместителя на Асен Гаргов. Двамата се забили на новогодишно празненство и макар да знаели, че помежду им няма да излезе нещо трайно, те месец след месец продължавали да се срещат в дома на изпълнителката, пише \"Уикенд\".

Иван споделя, че като гаджета с Иванова така и не заживели под един покрив. Освен, че тя не го поканила в дома си на столичната улица „Оборище” и той не искал да напуска легендарния си апартамент на другата централна улица „Раковска”, където в ергенските си години музикантът е вдигал паметни купони.

„Ходих у тях, преспивал съм, но за една година това не се е случвало повече от 5 пъти”, връща лентата назад Иван. Докато имал отношения с Лили Иванова, музикантът разбрал защо гаджетата й са вечно хора от обкръжението й. По думите му тя е завършен професионалист, но колкото и да я вълнува работата, има своите човешки нужди, заради което най-често животът я събирал с колеги.

И докато примата на родната естрада е известна като тази, която подема професионални и лични раздели, то в случая Лечев е горд, че именно той бил шута на блондинката, като я напуснал, заради несериозността й във връзката.

3 Коментара

Буболина

преди 7 години

Ще ме извини Иван Лечев, но това може да бъде изказване на селски тарикат, а не на възпитан софиянец, за какъвто го смятахме.

Коментирай

Meчколина

преди 7 години

Вие наистина ли вярвате, че това е истина ? Разказ по картинка. Той го бил говорил след няколко питиета ..... като съберете в кой сайт се намирате и стопаните му каква долна измет са можете сама да си направите сметката.

Коментирай

пепо

преди 7 години

Иване,Иване само тъпаците се хвалят кой с коя е спал и кой кого е шибал.Къде ти отиде аристократизма и "големия интелект".Никога не се говори така за дама ,още повече Лили Иванова.Ами тя си е нормална жена и на нея и се иска,а сърбежът е по силен от тока.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.