Иван на Андрей с нови зъби за 40 бона ( Изяде пюретата на сина си)

https://hotarena.net/lubopitno/ivan-na-andrei-s-novi-zabi-za-40-bona HotArena.net
Иван на Андрей с нови зъби за 40 бона ( Изяде пюретата на сина си)


Иван Христов се фука с чисто нови зъби. Тв продуцентът без повод реши да си освежи усмивката в името на красотата и изглежда направо неузнаваем, видя HotArena.


От няколко дни насам популярния телевизионер се фука с холивудска усмивка. Тя тотално е преобразила визията му и той изглежда нов човек, пише „Всеки ден“.


Години наред Иван искал да се подложи на промяната, но все нещо го възпирало да си смени зъбите. Пред близки и приятели Христов споделял откровено, че още от тийнейджър не си харесвал усмивката и мечтаел за холивудска фасада, с каквато се хилят широко всички звезди отвъд океана.

Заради лошото си чене избягвал да се усмихва широко, а когато го правел, криел зъбите си с ръка.


В последно време обаче и проблемите със зъбите се задълбочили, заради което решил да седне на зъболекарския стол и да реши проблема си. Иван се доверил на столичен естетичен дентист, който след няколко прегледа, започнал да подготвя новите му зъби.


Модерните импланти са изработени в Америка и са изработени по 3D снимка на бъдещото чене. Повече от месец ги изработвали специалистите.

Протезите били поставени след операция, а предимствата им са многобройни–не хващат кариеси, не пожълтяват, не се чупят лесно и са практически вечни. И цената им си я бива - струват 40 000 лева! 
 

Гаранцията за новите зъби е голяма, но макар по време на процедурата Христов да не усетил нищо, след това изпитвал сериозен дискомфорт. Близо две седмици се хранел единствено със супи и пюрета, каквито в момента има в изобилие около него, заради малкия му син, който се роди през март тази година.

6 Коментара

mnogo e grozen toq ohliuv

преди 8 години

Zega e zubat kato Ni lo samo deto tq e zubata po rojdenie

Коментирай

Ева

преди 8 години

МНОГО Е РАЗЛИЧЕН.ИЗГЛЕЖДА ДОСТА ПО СТАР...МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ТАЗИ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ДО НЕГО.НЕ Е ХУБАВ.

Коментирай

пачавра Николета- стария вариант

преди 8 години

Леля му Иринка Курвалинка добре си опъна бръчките на лицето, но гушата няма как да скрие. Този излезе голям глупак, а го раздаваше плейбой. Омагьоса го леля му и сега и отглежда и двете деца от първия брак, а неговото идва при баща си , като гостенче само.Е, на това се казва глупави и омагьосани мъже! Ще прогледне и този рог!

Коментирай

...........................

преди 8 години

ха ха ха

Коментирай

НиЛо

преди 8 години

Определено му отиват.

Коментирай

Ваня

преди 8 години

Вие правите ли разлика между протеза и фасети.Винаги се изказвате не подготвени ....ужас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.