loading...
loading...

Иван разочарован от Ирина, иска Вихра обратно! Тя: Твой ред е да ти липсвам! (ПОДРОБНОСТИ)

12122
09 Декември 2014, 19:00


„Иван адски се разочарова от Ирина! Когато продуцираше по няколко предавания и му пилееше парите, всичко беше окей. Сега, като има затруднения, започна да му се дразни, да му натяква, че едва ли не за нищо не става. Нищо чудно, че нещата между тях не вървят“, разказва пред HotArena.net колега на Опосума, запознат със семейните му проблеми.

 

Така, след близо 3-годишна връзка, Иван и Ирина са пред раздяла, а продуцентът отново е обърнал глава към бившата си съпруга Вихра.

 

Според запознати, Опосума вече на няколко пъти правил опити да поиска прошка от Вихра, осъзнал огромната грешка, която е допуснал.

 

Проблемите покрай TV7 пък подтикнали Иван отново към чашката и това още обтегнало отношенията му с Ирина.

 

Вихра не само му прощаваше алкохолните запои, но и никога не се е интересувала от финансовото му състояние. Беше е с него, когато тръгна от нищото“, разказват техни близки.

 

Дали обаче е готова да прости на бившия си мъж? Не е тайна, че Отчаяната съпруга никога не е спирала да го обича, а освен това, двамата имат дъщеря.

 

Вихра обаче трудно ще забрави измяната и намекна за това в социалната мрежа:

 

„Защо те нямаше толкова дълго време?“, попитал Питър Пан. „Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам“, отвърнала Тинкърбел. „Защо?“ „Просто защото… сега е твой ред да ти липсвам.“

 

За всички стана ясно към кого е насочен многозначителният й пост във Фейсбук.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!

loading...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
Преди 1 година
0
Много харесвам Вихра! Естествена, непринудена, с цялата и наивност. Красива, лъчезарна, точна и истинска. Ерудирана жена! Как замени такава жена с това чудовище Ирина, нямам обяснение. Единствено, че може да готви. Ха ха хаааа Сигурен съм, че един ден ще съжалява и няма да си прости тази глупост, която направи и това, което причини на това невинно и красиво момиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fablelost
Преди 1 година
-7
Според мен си съчинихте статия по един пост на Вихра,която може би това търси-да събуди интерес към себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калата
Преди 1 година
-1
Аз не разбрах кое и беше по-хубавото на Ирина ама нали е чужда...чуждата кокошка патка се вижда ейййй не го проумяхте това после и да се върнеш при първата вече не е същото...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бам Бам
Преди 1 година
0
Мъже не ви ли стана ясно,че хитрите жени са с вас в повечето случаи заради парите после оценяте първата си половинка,но твърде късно...вие вече сте я наранили,а изневярата е най-болезнензта болка.Трябва да си много силен за да простиш такава измяна...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вихърка
Преди 1 година
-5
Мдааа, кой не иска да го обичат такъв, какъвто е - беден, пиян и изневеряващ. И с провали в кариерата. И да не му държат сметка къде и кога ходи и да не се интересуват от финансовото му състояние. Колко гот. И която тръгне да му държи сметка , се разочарова от нея. Естествено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2016. HotArena | Всички права запазени