Иван: Влюбих се в Ирина на един обяд

9119
20 Август 2011, 09:51


Най-обсъжданата и осъжданата двойка в последно време – Иван Христов и Ирина Сарачинова, проговориха. В откровено интервю за „24 часа” Опосумът и „Най-добрата майка” разкриха как са се влюбили, как половинките им са приели раздялата и как се отразява на децата новата атмосфера. Двамата няколко пъти повтарят, че не желаят да крият чувствата си и още щом са се влюбили, е станало ясно, че ще има разводи. „Не можехме да имаме паралелни връзки”, обяснява Иван.

 

 

Какво още разказаха Иван и Ирина пред „24 часа”? Вижте най-интересното в HotArena.net.

 

 

- Кога се влюбихте един в друг?

 

 

Иван Христов: С Ирина се познаваме от около 11 години.

За първи път се срещнахме чисто професионално в “Сблъсък” по Би Ти Ви, където тя доста често гостуваше. Освен това ние с Андрей сме участвали в нейни кампании, предимно социални. Пътищата ни се пресякоха за втори път преди около две години със старта на “Станция Нова” и по-специално предаването “Най-добрата майка”.

Преди да се влюбим, отношенията ни бяха чисто професионални. Дори бих казал, че доста рядко сме общували и никога лично, а винаги в служебен план. Влюбването стана някак внезапно преди около пет месеца. Група колеги и приятели от офиса отидохме на обяд и там като че ли нещо между мен и Ирина се случи. Няколко дни по-късно я попитах дали и тя е усетила същото. След това излязохме само двамата... След това май всичко за споделените чувства между нас беше ясно.

 

Ирина: Признавам, че не съм търсила и не съм очаквала тази любов. Преди да се случи всичко между нас, критерии за голяма любов бяха единствено чувствата, които съм изпитвала към съпруга си, и съзнанието, че той е човекът, с когото ще отгледам децата ни и с когото ще остарея. С приятели сме се шегували, че някой “горе” стои и записва кой се зарича с думи като “никога” и “винаги” и моментално се измисля нещо, с което да докаже, че никой не е по-силен от кармата си.

 

 

- Ще сключвате ли брак?

 

 

Иван: Аз искам.

 

Ирина: Нека първо се разведем.

 

 

- Ще имате ли общи деца? Ирина, бременна ли сте?

 

 

Ирина: Не, не съм бременна и в момента нямам планове за още деца.

 

 

- Как реагираха съответно съпругът на Ирина и съпругата на Иван? Казахте ли си тежки думи?

 

 

Иван: Не знам какво означава да си кажеш “тежки думи” с някого. Аз исках да кажа цялата истина на Вихра, когато приключи последният ефир на “Станция Нова”, за да не поставям и нея, и екипа в неудобно положение. Когато й казах, тя съвсем спокойно ми отговори, че знае от много отдавна. Проведохме откровен разговор за всичко и съм сигурен, че ще намерим сили да останем приятели. Има изключително много хора, които се разделят и след това стават наистина много близки приятели. Мисля, че и при нас ще стане така.

 

Ирина: Мисля, че реакцията на съпруга ми е нещо твърде лично и по-добре да не я коментирам. Ще кажа само, че имахме много, много труден период. Не съм очаквала, че при цялата обич през годините ще ни се случи, но когато човек е наранен и разочарован, прави и говори неща, за които, когато се опомни, съжалява. Надявам се, че времето ще потвърди думите ми.

 

 

- Ирина, с кого ще живеят вашите деца сега?

 

 

Ирина: Имам две много чакани и посрещнати с много любов деца - Спаси (5 г.) и Верджиния (3 г.). Естествено, че живеят с мен - децата не се делят от майка си, но прекарват достатъчно време и с татко си. Убедена съм в максимата “Щастливи родители - щастливи деца”. И двамата с баща им много ги обичаме и вярвам, че независимо че няма да живеем заедно, те ще израснат усмихнати и усещащи общата ни подкрепа.

 

Водещата снимка е на "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФОРИ
преди 6 години
-1
НЕЩАСТНИ ЩЕ СА ДЕЦАТА НА ИРИНА,А тя ще е разочарована,отхвърлена,заменена,ще е самотноа и презряна жена без мозък,която се е поддала на временна страст.Недопустимо за майка на 2 деца!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lollypop
преди 6 години
0
Каквото и да говорите това са нещата от живота и ътре може да се случи на всеки.Аз не виня и не оправдавам никои за ситуацията.Любовта е нещо толкова коварно че те прави за смях и на маймуна без да се усетиш.Истина е обаче че децата най-много страдат и се превръщат в жертва.Само едно не ми стана ясно за Иванчо ли се дърпат или за кинтите му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
йи
преди 6 години
0
Ама нека изчакаме малко Иван да си върне рутината с пиенето да я видим Ирина дали ще го търпи като Вихра. Голямо чудо ще преживее тая, че замъкнала и децата си там да гледат простотии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eлена
преди 6 години
0
Нито Вихра,нити Иван, нито Ирина са важни,а децата.Кого заблуждават,аз съм била на 3 г.,когато родителите ми се разделят.Затова Иван и Ирина да не си мислят,че няма да платят "сметката" пред децата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lili
преди 6 години
-1
На мен пък Вихра винаги ми е била много противна,но това изобщо не означава,че подкрепям постъпката на Иван и Ирина.Ирина ми е по-симпатична,но само външно,може като характер да е друга,те си знаят,но иронията в случая е че при подобната ситуация между Валери,Алисия и Гнило,подкрепям напълно Алисия,а тук точно обратното!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вера
преди 6 години
0
Не знам защо ама тая Ирина ми е била винаги много противна. Тя не говори, тя блее....и защо Иван прави тай пи-ар сватба за да се развежда ли? Тъпи работи....баба ми казваше...нашло та зашло! Та така и тия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зоолог
преди 6 години
-1
Престанете да обиждате опосумите, те са такива добри животинчета. Вярно е, че двамата полуръстове донякъде приличат на опосуми, но все пак последните са от семейство Didelphimorphia, докато тия двамата са типични представители на Oligophrenae.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени