Ивана гласи щерка си за адвокатка

3827
04 Април 2013, 10:43


Фолк певицата Ивана се гласи да прави дъщеря си адвокатка. Наследницата на звездата Теодора учи право и режисура едновременно, разбра HotArena.net.

След като успешно завърши миналата година днес Теди е първокурсничка в специалност „Право“ в Софийския университет. При това се справя отлично за радост на майка си.

Успоредно с това Теодора заляга и над още една специалност — режисура. „Учи право и режисура. Тя си взе това решение. Много добре разбира, че й доста напечено с две различни специалности, но щом е навита, нека да опита“, казва Ивана.


Фолк певицата споделя, че се надява с времето дъщеря й да прецени къде й е силата и да се насочи към това, което повече й харесва. Самата Ивана не й се меси и я е оставила да избере какво повече й харесва.

Именно правните казуси представляват интерес за младото момиче. Тя получава пълна подкрепа от родителите си и се доказва с много добри резултати.

За да се чувства удобно в столицата Ивана купила на дъщеря си дори апартамент, който сама обзавела. Преди да завърши Теди живеела с майка си в Пловдив, но сега е напълно самостоятелна, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee e istina ma tja e 100 pati po hubava ot da6terjata na Glorijaama ne e fukla kato nja i majka i
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени