Ивана и Роксана бойкотираха купона на „Гласът на България”

7805
26 Октомври 2011, 15:39


Ивана и Роксана не можаха да преглътнат несправедливостта на финала на „Гласът на България”.

 

 

Двете най-демонстративно бойкотирали партито след края на шоуто в понеделник, пише „България днес”.

 

 

Докато Мариана Попова, Кирил Маричков и Миро празнуваха шумно в столична кръчма победата на Стелияна Христова от отбора на Мариана, Рокси и Ивана останаха на паркинга пред НДК като мръсни котета. Ромската певица не успя да сдържи сълзите си заради загубата, докато менторката й Ивана й даваше напътствия и я успокояваше.

 

 

В същото време в близката столична кръчма Мариана Попова злорадстваше по адрес на Ивана на всеослушание. „Големите певици не уважиха купона, сега се тръшкат”, кискала се злобно Мариана.

 

 

Фолк дивата пък отрече да е имало напрежение между треньорите след концерта. Като причина за липсата й на партито изтъкна важен личен ангажимент, а Роксана извини с напрежението и умората.

 

 

На всички обаче им беше ясно, че неочакваното отпадане на Рокси и победата на невзрачната Стелияна са причината на Ивана и Роксана да не им е до купон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
справедливост
преди 6 години
-3
аз слушам и харесвам част от чалгата, много харесвам ивана, но съм убедена че Гласът на България - Стелияна засенчи тотално всички, Роксана заложи на съжалението на хората.И моята майка почина и не ми е било леко, изпитвам съчувствие към Роксана, но истината е такава , тя не можеше да пее добре дори и чалга - това е факт. Иначе им желая успех на всички,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
преди 6 години
-1
Истината е , че Стелияна е просто една наша бъдеща певица - ще е примата на 20 век ! Истинското в България , винаги ще бъде на първо място , независимо всичко и всеки ! Ние , българите , ще си останем истински , докато съществуваме - просто няма кой да ни спре ! Стелияна трябва да ни представи пред целия свят на Евровизия !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 6 години
-2
Спечели точно тази, която най-много заслужаваше, с най-чистия и кристален глас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елена
преди 6 години
-4
Правилно:Чалгата вън!.Не може само да виеш маане и нищо друго и да си с претенции за глас на България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени