Ивана: Искам тяло като на Николета! Вижте колко е отслабнала певицата

https://hotarena.net/az-jenata/ivana-iskam-tialo-kato-na-nikoleta-vijte-kolko-e-otslabnala-pevicata HotArena.net
Ивана: Искам тяло като на Николета! Вижте колко е отслабнала певицата

Фолк певицата Ивана явно сериозно се е заела с отслабването, видя HotArena.

 

Освен че е свалила доста килограми от теглото си, фурията е решена да постигне резултати като фигурата на Николета Лозанова.

 

„Ех, не става лесно.., освен с хранителен режим и New Geeen Line, Яна от студиото ми обеща вместо липосукция да ми извае красиво тяло като твоето, Ники“, написа Ивана в социалния си профил.

 

Тя се снима, докато се подлага на известния липомасаж.

 

Освен това, Ивана спазва строг хранителен режим от диетолог и резултатите са видими.

 

Лятото певицата на народа беше ударила 90 килограма, което я амбицира да се вземе в ръце и да си пожелае фигурата на НиЛо, пише България Днес.

16 Коментара

ppp

преди 8 години

в паралелна реалност ли живеем? кой може да иска такова хърбаво и криво тяло

Коментирай

Олелееее!!

преди 8 години

Това няма как да са думи на Ивана!Не ласкайте отново и отново Николета,не се опитвайте да и вдигате акциите!

Коментирай

Майкоо

преди 8 години

В този сайт всичко се върти около Николета!

Коментирай

Почти

преди 8 години

И около Алисия, имам чувството, че двете са си дружки и си правят ПР, че не се обичат!

Коментирай

kat

преди 8 години

Ivana sigurno se maitapi.Tialoto na Nikoleta e pove4e ot grozno,a da ne govorim za krivite kra4ensa...

Коментирай

до Почти

преди 8 години

Да, тук се пише предимно за Николета, за да я издигат в облаците, всеки в тази държава СПОРЕД ТОЗИ САЙТ иска да прилича на Николета, да е красив, като Николета, да има нейното тяло, да е най- , най, най... като Николета ( не знам само , ако попитат Ивана, дали знае ,че е казала това) и не знам само коя е Николета.....И.....за Алисия , но да я унижават, плюят и скалъпват най-абсурдните "истини", които може да се чуе за една жена( без дори тя да дава някакъв повод в публичното пространство за коментари, да изважда на показ личния си живот( като Николета), да опровергава или отразява медиите или когото и да било. Е, това е разликата и истината, защо пишат за тях.

Коментирай

в.България днес, в. Галерия и ХотАрена

преди 8 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА, ЧЕ ЗА ВАС СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НИКОЛЕТА И ТЯ Е ОСТА, ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА!!! Само, че само за вас! Никой не я взема на сериозно и за нищо в тази държава, защото всъщност няма за какво. Правят и ПР хората, които са зависими от нея , чрез нея изкарват прехраната си, правят имидж на неин гръб, като известна , та независимо с какво... Тя е просто един прогнил продукт, който рано или късно ще бъде изхвърлен на боклука, където му е мястото. Никаква, като стойност, качества, образование, грамотност, без дори обща култура, без всякакви морални ценности и задръжки, и поведенчески такива. ПРОСТО НИКАКВИЦА! Една долна, злобна и подла проститутка!....." АЙ СИКТИР!"

Коментирай

xa xa xa

преди 8 години

Едва ли Ивана е казала това ( държа да се попита лично), по скоро масажистката иска да си привлече клиенти, че видите ли аз съм масажиста на Николета, ако искате да бъдете толкова слаби като нея ( пази Боже) елате в моя салон. Евтин ПР. Много евтин , като самата Николета! Тук, този сайт е реклама и ПР на Николета и всичко и всички свързани с нея.

Коментирай

xa xa xa

преди 8 години

АДМИНА изкачай малко с отрицателния вот, че бие на очи. ВЕДНАГА, още не споделен коментара и хоп отр. вот лъсва. ха ха ха .Пародия!

Коментирай

от Почти

преди 8 години

Ама те са един дол дренки и двете и това са роли, зада може хапльовдите да се дърлят помежду си и да се генерира безумен трафик и посещаемост на сайтовете! Според мен двете са си в много добри отношеия и правят театрО. Относно физическите им белези и външност лично на мен са ми абсолютно еднакво изкуствени и антипатични!

Коментирай

d

преди 8 години

Значи да търси процедури по скъсяване на крака?

Коментирай

da,da tochno kato Nikoletka iska :D

преди 8 години

Jena kato Ivana da podrajava na Nikoleta wtf ?

Коментирай

да

преди 8 години

Тя , Николета Лозанова....НЕ оперираната, НЕ коригираната и НИКАКВИ пластики, хиалурони и подобрения... Боже, нали виждаш всичко! Нека си вярва!

Коментирай

Ивана , какво си направила!!!

преди 8 години

Ивана , най вероятно е благодарна на пластичния хирург на Николета, като гледам е издърпала бръчките и е застанала , като мумия и сякаш е с пластмасова маска на лицето. Като oт монголоидната раса в очите от издърпване е. Дори няма изразена усмивка. Малко се е престарал хирурга в изопването...

Коментирай

g

преди 8 години

Kyde vida podrajavane? Kazva prosto, che iska i haresva hyrbavoto i anoreksichno tqlo.

Коментирай

dud

преди 8 години

иванке,невъзможно е,много дебела си

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.