Ивана към младите си КОЛЕЖКИ: Песните ви са ЕДНОДНЕВКИ!!! (Виж какво каза още за тях)

2833
16 Юли 2014, 17:30


Фолк певицата Ивана с носталгия се връща към миналото, когато заедно с тогавашните актуални изпълнителки са правили песни с евтини клипове, но пък със съдържателни и смислени текстове. Сега е разочарована от продукцията на младите си колежки, научи HotArena.net.

 

Гранд дамата на поп фолка споделя, че не е преставала да прави песни, но това, че не са станали всичките хитове, не означавало, че те не са стойностни.

 

В онези времена конкуренцията е била градивна и на пазара са излизали от добри до по-добри парчета. В миналата продукция е имало идея и мисъл, заради които се слушат дори и днес.

 

„Нямаше много пари, но се правеше музика, която се помни с години. Сега с много пари се правят еднодневки. Преди се бореха талант срещу талант, а сега – пари срещу пари“, добави певицата.

 

Ивана разказва още, че последните години поп фолкът е навлязъл в нощните заведения. „Правят се песни, които вълнуват аудитория на възраст между 15 и 20 години – модерно звучащи, с лесно смилаеми текстове, с по-малко пеене. Така или иначе нали ви е ясно, че след 2 часа през нощта никой не слуша и не оценява текста на песента“, допълва изпълнителката пред сп. „Story”.

Признава си, че светската сцена не е за нея, тъй като няма къде да се стъпи от напористи „звезди“.

 

„А-а-а, у нас на светската сцена няма къде да стъпиш. Много мераклии да се качат, а някои от тези, които са горе, душата си на дявола ще продадат само и само да не слизат оттам. Това не е моята сцента, моето място е между хората – на концертите, на празниците на градовете. Там всичко е истинско – и думите, и усмивките, и сълзите...“, споделя Ивана.

 

В момента има мъж до себе си, но както винаги не желае да споделя подробности за него.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivan
преди 3 години
-2
Ednodnevki da ama B'lgarski a ne Srbski Prepevki kato Teb!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени