Ивана разплака пенсионерки (Подкара бус, мери кръвното на възрастни хора)

1898
09 Декември 2014, 12:00


Фолк певицата Ивана отдавна има книжка „С+Е“ категория, но до момента се притеснявала да подкара бус, камион или тир. Сега обаче го направи и то, за да помогне на възрастни хора, узна HotArena.net.

 

„Знам, че ги имам тези способности, и преди съм карала бус, но честно да си призная, ме е шубе. Отдавна имам книжка, но трябва да си призная, че ми е терсене да шофирам. Непрекъснато имам чувството, че ще се блъсна някъде или ще се претрепя. Въпреки това обаче се радвам, че се справих със задачата.

 

Непрекъснато си повтарях, че това е нещо като карането на колело – не се забравя“, сподели звездата, цитира в. „Всеки ден“.

 

Причината Ивана да смени професията си за няколко часа и от певица да се превърне в шофьор е кампанията на Българския червен кръст „Трафик SOS“. Акцията се провежда за поредна година в Пловдив, а целта й е да насочи вниманието на обществото към възрастните и самотни хора, за да почувстват и те грижата, която заслужават. Жестът на звездата не остана недооценен от очевидците, присъствали на проявата.

 

„Познах я, разбира се, гледала съм я много пъти по телевизията. Пее много хубаво народни песни. Има една много хубава за семейството“, каза баба Рада, а Ивана веднага изпълни желанието й и запя песента „Бащино огнище“. Възрастните жени от радост се разплакаха, което натъжи и певицата и тя не успя да скрие сълзите си.

 

„Преосмисляш ценностите си. В нашия живот нямаме време за най-близките си, забравяме ги. Човек трябва да знае приоритетите си, семейството ни е най-важно. Винаги трябва да имаме време за тях. Тези хора нямат нужда от пари, коли и големи жилища, а само от внимание“, каза Ивана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
17
преди 3 години
0
Nqma kakvo da govorim . Ivana e №1.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
0
Браво! Ето това е звезда!!! Няма значение ,че е от чалга бранша ,смея да твърдя ,че една от доста малкото ,които могат да пеят и СА ХОРА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени