Ивана с болезнено признание: Постоянно се питам защо все бъркам в любовта (Тъжната изповед на певицата ТУК)

2675
21 Май 2017, 10:38


Ивана не се страхува  от напредването на възрастта. Дори напротив, сега се чувства в най-добрата си форма и по-осъзната. Тя няма никакво желание да връща времето назад в годините на своята младост, научи HotArena.

„Не бих живяла  отново в двайсетте си години - та аз бях толкова глупава тогава! Това, което съм искала на 20, е онова, което моите родители са желали за мен. Обичам Ивана над 40-те повече,  отколк ото младата Ивана”, категорична е певицата на народа. В момента тя гони 50-те, 48 чукна на 1 януари. 
Хитовата изпълнителка обстойно е анализирала случил ото се в досегашния й жив от. И е стигнала до извода, че ако иска да се чувства по-комфортно, занапред трябва да е повече жена,  отколк ото борец. „Искам да съм по-мека, по-нежна, по-оплакваща се на моменти. Трябва да се науча да получавам, а не само да давам.”

Ивана осъзнава, че трябва да се промени най-вече в  отношенията си с мъжете. Да не се впуска непредубедена в любовта, да не се раздава безрезервно. Да оставя партньора си да носи своите  отговорности, да не му иззема функциите.

„Все се питам: „Къде и защо сгреши, Ивана, в предишните си връзки?”. Правех се на пред мъжете на много силна, можеща, на жена, за която няма прегради и с всичко може да се справи… Та аз разбирам дори  от смяна на масла, филтри, джанти… Знам на всичките си автомобили какво им предстои за смяна!”

Дали заради силния й характер и независимостта й, дали заради нейната известност, която върви в комплект със слухове и интриги, господата в живота й винаги са я ревнували. Колкото до изневерите  от нейна страна, такива никога не е имало. Нещо повече, когато е във връзка, Ивана е до толкова моногамна и вярна, че дори не си и помисля да погледне друг мъж.

„Кога ревнува съпругът или гаджето? Когато се страхува, че може да те изгуби. А щом ревността ескалира, с любовта е свършено”, разсъждава тя. 
Певицата на народа не е убедена дали ще успее да се промени коренно спрямо силния пол, но е твърдо решена да предпази дъщеря си  от своите грешки. Тя съветва щерка си да е истинска жена, а не да е като нея – дръзка, смела, желязна.

Хитовата фолк изпълнителка не вярва, че в бъдеще ще съумее пак да съжителства на семейни начала с някой мъж, да дели пространств ото си с него. И все пак се чувства готова за нова любов. Последно била влюбена преди година, но не желае да разкрива подробности за обекта на чувствата си.  
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени