Ивана се стопи от любов

3039
23 Ноември 2011, 21:00


 

Първата дама на фолка Ивана май най-накрая спечели дългогодишната война с наднормените килограми. 

 

На снощния концерт на "Планета" айтозлийката демонстрира толкова фина фигура, с каквато никога досега не е била. 

 

"Ако продължава да слабее в същия дух, скоро ще ни задмине", били чути да шушукат помежду си две от най-слабите чалга диви Андреа и Малина.

 

Наистина ханшът на певицата е бая понамалял. Единствените следи от предишното й тегло са по ръцете й, които продължават да си по-пълнички. "Малко фитнес й е нужен сега, за да се стегне", коментирали още зад кулисите. 

 

Там обсъждали Ивана още, че се е стопила до неузнаваемост заради новата си любов. Звездата крие кой е мъжа до нея, но неотдавна на няколко пъти бе фотографирана с непознат. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Админ
преди 6 години
0
Да те вземем за коректор а :) Има грешки в бързината , навсякъде ги има и във вестници и др. сайтове. Те се поправят, докато обидите ти ще останат, защото можеш да коментираш по-интелигентно! Ние винаги взимаме под внимание коментарите и забележките на своите читатели, но в твоето писание е изразено съвсем друго.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 6 години
-1
Малееееееее, с всеки изминал ден се убеждавам, че в България грамотни журналисти НЯМА! Егати смешния сайт! ФИНА С ДВОЙНА "Н" ЛИ СЕ ПИШЕ, БЕ??? НЕГРАМОТНИЦИ ПРОСТИ!!!!! ДА ВИ СВЕТНА ЛИ ЗА ПРАВИЛОТО С ДВОЙНОТО "Н"??? АЙДЕ, ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ МАЛКО И ВИЖТЕ КОГА СЕ ПИШЕ "Н" И КОГА "НН" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ И ПОЗОР!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени