Ивана си скубе косите: Изпуснах идеалния мъж! (Ще слезе ли от сцената?)

2056
31 Януари 2016, 16:00


Певицата на народа Ивана наскоро приплака, че хич я няма в любовта и все удря на камък, разбра HotArena.

 

Айтозлийката призна, че е била намерила идеалния за себе си мъж, но го е изпуснала. Сега се надява съдбата отново да бъде благосклонна към нея и да ѝ прати нов, който този път да задържи.

 

Ивана освен карък, има и големи изисквания в любовта. Тя иска не само красив, но и силен мъж. „За да може аз да се почувствам малка, нежна, слаба! За да може да ме прегърне и да каже: „Дръж се, моето момиче!”. Трябва много да се възхищавам на знанията му, на начина, по който говори и ме гледа, да му вярвам… Имало е такъв мъж преди време”, признава натъжена тя.

 

Певицата не иска да конкретизира кой е тайнственият идеален мачо, но с възхитата, която говори за него, става ясно, че още е влюбена и го уважава искрено. И до днес тя не му е намерила достоен заместник, което я е научило да бъде мъжко момиче и да се справя сама с живота.

 

Въпреки че често слага маска на „Желязната лейди“, Ивана не крие, че е много емоционална. Това свое качество проявява и по време на работа. Спонтанно бликнали от очите й сълзи едва не провалили два от най-впечатляващите ѝ клипове – „Ало, мамо“ и „Полужива“. Песента „Аз съм с теб“ също кара сълзите да текат по лицето ѝ.

 

Ивана вече цени както емоциите си, така и силите си и не приема всяко участие, а внимателно ги подбира. В моменти на физическо рухване дори се е замисляла да слезе от сцената, но все пак е решила да намери оптимален вариант, знаейки, че музиката ще ѝ липсва, пише „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени