Ивана стана рентиерка (Взима луди пари от наеми)

2347
21 Май 2015, 11:57


Фолк певицата Ивана си осигури спокойни старини за години напред. Изпълнителката стана рентиерка и се подсигури финансово, както себе си, така и дъщеря си Теодора, разбра HotArena.

Изпълнителката още в зората на кариерата си, решила да инвестира парите си в имоти.  И докато държеше рекорди по високи хонорари и имаше участия всяка вечер направила разумни инвестиции в недвижима собственост.

Благодарение на това, в момента финансовото й състояние в момента е стабилно.  А  тя не се притеснява нито за себе си, нито за дъщеря си Теодора.


Певицата има няколко апартамента в София, които отдава под наем и прибира луди пари, издават нейни приближени. „Въпреки че иска високи наеми, винаги ни влиза в положение, когато нямаме възможности. Много добра хазяйка е“, хвалят я наематели, пише „България днес“.


Към днешна дата участията на певицата са все по-малко, но тя е напълно спокойна за бъдещето си, както и за това на дъщеря си. В момента Теодора учи трета година режисура и дори за кратко работеше в X Factor, но напусна, недоволна от малкото заплащане.


 В момента Теди е на заплата при майка си, която дава мило и драго дъщеря й да се развива и да има успешна кариера. „Не е важно да си намери мъж, а да има успех в кариерата. Няма да намеря мира, докато не реализирам тези си планове“, коментира Ивана пред близките си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени