Ивана върти любов с политик (Всичко за аферата)

1815
01 Септември 2016, 14:00


Ивана е изкарала страстна лятна афера с политик, научи ексклузивно HotArena.


Певицата се залюбила с кмет на една от пловдивските общини, който, освен, че я засипвал с подаръци и внимание, е и доста по-млад от нея, научи Уикенд от колеги на звездата. 

 
Ивана се запознала с 37-годишния кмет по време на свое участие. Фолк звездата била поканена да пее на празник на общината и между изпълненията си успяла да завърже разговор с представителния мъж. Той отдавна я харесвал и споделил, че е заклет почитател на творчеството й. От дума на дума двамата се уговорили за втора среща, но този път насаме. Напористият кмет резервирал маса в дискретно пловдивско заведение, приготвил и огромен букет с любимите цветя на Ивана – червени рози. В края на вечерта певицата била очарована от отношението и интелекта на събеседника си и не след дълго се разкрила пред него.


Още тогава Ивана усетила, че между тях има неустоимо привличане и скоро станали любовници. Певицата се похвалила пред приятелки, че кметът е страхотен в леглото, но пък не се виждала в сериозна връзка с него, тъй като е с цели 10 години по-млад от нея. Ивана бързо осъзнала, че тези отношения няма да прераснат в нищо повече и ще си останат само лятна авантюра. В началото любовникът, който бил разведен и търсел сериозна връзка с перспективна жена, се опитал да я убеди в обратното, но повлиян от средата и приятелите си, постепенно се отдръпнал от изпълнителката.


У него започнали да се появяват притеснения, че на връзката му с фолк звезда няма да се гледа с никак добро око. Опасявал се, че Ивана ще попречи на политическата му кариера и преценил, че е по-добре да сложи край преди отношенията им да са станали публично достояние.


Заради честите пътувания на певицата из страната двамата съвсем разредили срещите си, а накрая даже спрели да се чуват по телефона. Самата Ивана не страдала кой знае колко по кмета, тъй като и без друго била затрупана с работа. „Толкова много ангажименти имам, че не ми остава време за любов”, споделила звездата пред приятелки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сузи
Преди 1 година
0
да ги бяхте снимали поне........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени