Ивана зарязала любовника си в затвора

4754
26 Май 2011, 08:57


Ивана е отсвирила тотално бившия си любовник, музиканта от оркестър "Канарите" Стоян Стоев и въобще не се интересува от съдбата му в затвора. Ексизгората на пищната айтозлийка е зад решетките от началото на януари 2008 г., където се озова с присъда от 9 години за търговия с наркотици.

 

От срам заради криминалните деяния, в които се забърка, Ивана никога не е признавала, че навремето е имала по-близки отношения със своя колега. 

 

"Бяхме приятели, колеги. Работехме заедно с "Канарите". Ходили сме по концерти, веселили сме се, пили и пели сме заедно. Но не съм виждала този човек повече от 3 години", кълне се Ивана.

 

Истината е обаче в средата на 90-те години, когато Певицата на народа и все още кръчмарска изпълнителка, се залюбва със Стоян, син на основателя на "Канарите" Атанас Стоев.

 

Връзката им трае само месец и малко, тъй като по това време и двамата са още семейни. След години искрата припламва отново и все още жененият Стоян започва все по-често да изневерява на съпругата си. Всичко обаче отново рухва, когато Ивана научава истинския бизнес на любовника си, разказват пред HotArena.net запознати с историята.

 

Официално, извън музиката, Стоев се занимава с търговия на автомобили. Три години преди да го тикнат в панделата, наркоченгетата го разработват и го уличават като важна клечка в канал за търговия с дрога за милиони левове. За тайната му дейност не подозирали нито Ивана, нито баща му. 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анонимен
преди 7 години
0
смешни, лъжливи "новинки"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени