Ивелин Попов и Елена Паришева очакват момиченце, палнират и сватба

https://hotarena.net/laifstail/ivelin-popov-i-elena-parisheva-ochakvat-momichence-palnirat-i-svatba HotArena.net
Ивелин Попов и Елена Паришева очакват момиченце, палнират и сватба

Футболистът Ивелин Попов и любимата му Елена Паришева очакват момиченце, дочу HotArena.

Ивелин сподели в интервю, че любовта с фолк дивата го е променила, превръщайки го от лошо момче в любящ и добър съпруг. Футболната звезда призна, че любимата му присъства на всеки домакински мач, а на въпроса дали ревнува от фенките, той отговори: „Няма много фенки.”

Попето, както наричат футболиста, не скри радостта си, че Елена Паришева е сред малкото жени, зарязали кариерата си заради семейството.

„Не съм й казвал, че трябва да спре да пее. Не се сещам обаче за друга жена да е направила това, което тя направи”, каза още той.

Ивелин издаде, че второто им дете трябва да се роди в края на февруари и началото на март. „Живот и здраве трябва да е момиче. Така ни казаха на прегледа онзи ден”, обясни Попето.

Пред bTV той потвърди още, че двамата планират сватба, но не се ангажира с конкретна дата.

7 Коментара

Рони

преди 8 години

Човекът е попаднал на точния човек. Така се гради щастие.

Коментирай

Крис

преди 8 години

Как се гради щастие? Когато жената си зареже работата. Прекрасно. Ами ако той тръгне по други жени и на нея и се наложи да си тръгне от него и да работи и гледа деца? Остави високия стандарт и колите, това не е важно. Как ще се изхранват, ако тя няма професия? Ей на това ако можете да отговорите. Ами уважението, всяка друга ще му е по-интересна от неговата жена. Не може жената да си зарязва работата, това е голямо лекомислие. Приятно е за мъжа, но на нея може да и коства прехраната и децата.

Коментирай

SAMI.M

преди 8 години

Ааааа,Попе,не си прав!И колежката и Рени,си заряза професията,кариерата,дори и родината..........а сега,вижте какво стана! Права е Крис,жената не трябва да остава без работа и собствени доходи,разчитайки само на вечната любов на мъжа си!!Е,вечна вечна,ама колко да е вечна..........Права е и Рони,хубавото еук е,че наистина са се събрали двама млади,които си пасват и са създали хубаво семейство.......ами,от съце желая,леко раждане на малката кукличка,здраве и любов в семейството им! СЪЩОТО ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРДКИ СЕМЕЙСТВА!Весели празници!!

Коментирай

j

преди 8 години

Рени беше успешна за времето си, що-годе, но никога не е била толкова успешна колкото Елена и знаейки колко Рени обича славата, изобщо не вярвам някога да би направила подобно нещо, ако имаше славата на Елена.

Коментирай

j

преди 8 години

Да, затова законите би трябвало да са винаги в защита на майката, тя винаги да бъде добре обезщетена и обществото да престане да гледа на разводите като на нещо нормално и да сме чак толкова "приемащи", освен когато няма никаква много екстремна причина за тях. Това е по-логично решение, отколкото децата да виждат майка си по един час на вечер или два, в които тя чисти, готви, пере и е уморена до смърт и да растат невъзпитани и необгрижвани. И по-логично решение, отколкото жените да са принудени да се превръщат в мъже и да развиват мъжките си качества и мъжката си страна, превръщайки се в мъже, за да са пригодени да живеят напълно самостоятелно и без мъже. Защото вирилизирането на мъжете неминуемо е обвързано и с феминизирането на мъжете. И нещата тотално се объркват и стигаме дотук, докъдето дойде обществото ни сега.

Коментирай

j

преди 8 години

Попаднал е, докато не се окаже, че не е. Всички бракове/ връзки са щастливи, докато в един момент престанат да са. Това, че няколко години са добре, изобщо не е гаранция, че нещата са точно такива, каквито се представят или че съвсем скоро някой, най-често мъжа, няма да реши да хукне нанякъде с някоя или че ще се разтурят нещата. Никаква гаранция няма, че и след месец ще са заедно.

Коментирай

tr

преди 8 години

Ти ако чакаш да си му интересна с професията си на някого...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.