Ивена с нови разкрития относно дуета със Стораро! Вижте кого още е прецакала Алисия

https://hotarena.net/laifstail/ivena-s-novi-razkritiia-otnosno-dueta-sas-storaro-vijte-kogo-oshte-e-precakala-alisiia HotArena.net
Ивена с нови разкрития относно дуета със Стораро! Вижте кого още е прецакала Алисия

Скандалът с дуета на Тони Стораро и Алисия се разраства и обхваща все повече потърпевши, узна HotArena.


Рано тази сутрин фолк дивата Ивена направи още разкрития относно Ара Мюзик и специалното толериране на певицата от Вакарел.

 

По думите й първоначалният замисъл за дуета на Алисия бил песента да бъде изпълнена заедно с друг колега от Ара, а не с Тони. Проектът бил планиран за януари, но така и не бил осъществен. Вместо това, Алисия реализирала същото парче заедно със Стораро.

 

Така колегата й от Ара останал без песен и се оказва поредният прецакан от Алисия.

 

„Какво стана с втория дует между Алисия и колега от същата фирма, който също беше плануван за януари? Питам се, защо в последствие тази песен беше записана с Тони Стораро? Става ли въпрос за една и съща песен? И защо колегата ми още си мълчи, въпреки че Алисия записа песента със Стораро и остави него, както и Джина без дуетен проект?“, директна е Ивена във Фейсбук страницата си.

 

Тя обаче не разкрива името на въпросния изпълнител, за да не го злепостави.

 

„Запитайте се, защо всички мои колеги проговарят за проблемите си с Ара Мюзик едва след като приключат отношенията си с фирмата? Защо недоволстват срещу един и същ изпълнител? В същия ред на мисли, бих искала да Ви напомня, за съществуването на клаузи за конфиденциалност, които не позволяват на много мои колеги да вземат отношение по въпроса и да споделят своите проблеми“, продължава Ивена.

 

Източници на HotArena разкриха кой е въпросният изпълнител, останал без проект.

 

Става въпрос за Ангел, който миналата година направи съвместен проект с участието Алисия – „Плачи сега“. Певицата имаше много малък принос, но заради големия успех на парчето, бившата на Ники му обещала нов дует. Такъв още не се е състоял.


\"\"

30 Коментара

Pffffffff

преди 8 години

pffff nqkvi svetovno neizvestni pevici deto nemogat da peqt se izkazvat kak edva li ne Alisiq im e poprechila za sazdavaneto na hita na karierata si, emi sa bez da iskam da gi obidq ama nito ednata nito drugata moje da pee vieeha v diskotekata i tochno Djina se opravda che problema bil v mikrofona. Djina deto tekstovete i pesnite sa i ot tapi po tapi pak taq Ivena deto ne e izkarala pesen ot 100 godini a uj sa tolkova HITOVI izpalniteli a nqmat edin hit trqq da zanimavat cqla BG s bolnite si i neosashtestveni ambicii!

Коментирай

Бозичка

преди 8 години

Не се спряха тези некадърници да се жалват. Естествено е, че всеки продуцент ще залага на талантливи изпълнители, които им носят приходи. Такива като Ивена и Джинчето нека си потърсят друг начин за препитания. В музиката са аутсайдери!

Коментирай

777

преди 8 години

В крайна сметка се разбра, че Ася е любимка на Виктор, но кой може да го съди, че е пристрастен и си я гледа и къта? В крайна сметка каква е нейната вина, че е любимка на продуцента? Кой знае как я е прослушвал наврамето, за да му държи влага толкова години.

Коментирай

Nivea

преди 8 години

Ето още една ,която е пълна неграмотница.... Нали си голяма "звезда " ,не трябва ли да спазваш някакви етикети и норми ,когато пишеш ... Толкова пунктуационни грешки не бях виждала ... Сраммммнмммм !!!!!!! Не се жалвайте ,а работете по въпроса !! Джина Стоева не спря с "аааааа -ъъъъъъ-ооооо -уууу " на интервютата ... Защо не може някой зрител да ви задава въпросите "ексклузивно " ,човек ,който наистина безпристрастен ,тогава да ви видя !!!

Коментирай

хммм

преди 8 години

Ако са верни тези неща, Алисия стремглаво ми пада в очите

Коментирай

puuuuuuuuu

преди 8 години

хайде стига се бъркахте в работата и живота на алисия знайни и незнаини и да решавате вместо нея

Коментирай

jenn

преди 8 години

Офффффффффффффффф!!!! Не разбрахте ли, че на никого не сте интересни и на никого не му пука за вас и тъпите ви „кариери“. Хората си чешат езиците с вас, а вии си мислите, че станало „медиен скандал“. Аре, марш на село!!! Ако ще и Мадона да каже, че Алисия спи с Касъмов и ви подлива вода, все тая. Когато някой прави хубави песни, те ще се слушат, който и да ги изпълнява. И Алисия е права - вместо да се захванете да работите, вие сте се забили в интернет да пишете статуси, коментари и да следите кой по колко пъти го пускат по телевизията. Жалка работа.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Ти Ивена ли си, Джина или Пепа СЕКСА?! Деградирали кози!

Коментирай

Ееех

преди 8 години

Трявбаше ви скандал- направихте го. Айде, дано кариерите ви тръгнат нагоре!

Коментирай

хммм

преди 8 години

Защо трябва да съм някоя от тях, че да не харесвам Алисия?

Коментирай

123

преди 8 години

Излязоха кирливите ризи на Еблисия. Знае на чий кавал да свири за да бъде топ пИвица. Последния и (порно)клип я показва нагледно - пошла, евтина, перверзна. Показва и мястото където се въргаля години наред за малко парици и слава - хотелите! Силиконови цици, курвенски муцуни, дигнати крака, няколко думи които перфектно описват Ася Дойчева.

Коментирай

ket

преди 8 години

A na men,neznaino zashto mi padnaha v ochite Ivena,Djina i Emanuelka! Selski kliukarki,tapi,nemojeshti i adski grozni! Sprete da si cheshete ezicite s Alisiq,na kogo ne mu e qsno,otkade tragna vsichko,a? Mnogo qsno,che vseki si goni interesa!Ako ne si probiven,nqma kak...!Kolko godini sa v tazi firma,velikite Ivena i Djina Stoeva?Zashto ne napraviha duet,album i nqkoi da gi zabelqzva i otrazqva........ti slushash li gi,haresva li ti pone edna tqhna pesen,a?

Коментирай

sony

преди 8 години

A s kakvi perfektni dumi,bi opisala klipa na Teodora,novichkiq,s Fikito i Nikito? Az neiskam da opisvam,zashtoto...........xaxaxaaaaaaaaa!!

Коментирай

офф

преди 8 години

Коментарите към статията "Виж "Кю7" на Пепа"( Сигнал бг,25 януари 2014 )казват всичко! Пепа Секса още тогава е обвинявяла Цв Янева, Преслава и др., че са известни само заради парите на мъжете им..хахаха! Пък тази Ивена цъфна в новинарски сайт(блиц) с интервю 1:1 с това на Джина, просто бяха сложили името и ..същите глупости, дословно препечатани с нейното име..смешна работа! Алисия ги "ощетила".."прашките" и тем подобните им дивотии! Значи за проба и корегиращи промени по една рокля (примерно)се ходи, но промени в един музикален проект не може да се правят..така излиза според Ивена! Това не се ли води творчество, защото и един писател може да напише нещо, после да го поправи, изтрие или да започне съвсем друго! Ноо Алисия не може, тя не трябва да работи, защото прави хитове и на Джина, Ивена и Пепа това не им е по вкусааа! И не по осем, ами по три години трябва да ги изчаква да си завършат проектите, че иначе много ще се ядосат! А за какъвто и бизнес да се отнася, всеки би влагал средства, усилия и би заложил там, където смята, че ще има приходи !

Коментирай

офф

преди 8 години

усилия и би заложил на това, което смята, че ще му донесе приходи !

Коментирай

рая

преди 8 години

Ехх добре дее как все Алисия е виновна, защо не споменаха веднъж че Тони Стораро има някаква вина! Тя че е упорита и с усет към нещата не е виновна, кой изпълнител няма да дерзае да реализира проектите си какво още рдна година ли да чака Д.С. да пусне нейния дует. Много интересни хора, разбира се че продуцента ще тика напред хората които му носят приходи! Как са я нападнали Алисия все едно за всичко в живота им тя е виновна като удавнички за сламка!

Коментирай

@@@@@@

преди 8 години

Опаааа Ангел си е пуснал изявление човека и май май нещата баш не са така както Света Ивена ги представя.............момичета разбирам, че ви трябват пари за чантички, но не е ли време да си гледате работата и собствените си паници!

Коментирай

тая пък коя е

преди 8 години

А защо тия измислици се пишат само тук в това подобие на сайт, защо никой друг не пише подобни статии срещу Алисия, защо толкова сте се притеснили за Джина и тази не знам дори коя е Вена, защо толкова се напъвате да изкарате Алисия черна ами защото работите за нечий интерес!Толкова сте елементарни чак прозрачни. Един въпрос към Джина Стоева абе жена, ти като си била 2 години преди Алисия в Ара къде са ти песните и хитовете от това време, има ли такива и кои са, с какво можеш да се похвалиш от онова време в което Алисия още не била в компанията не е имало кой да ти "пречи"????????? А ти Ивена от кога се водиш певица?А вие хотлайна явно нямате с какви други теми да си запълвате сайтчето, добре че е Алсиия да ви храни и ВАС!

Коментирай

рано или късно всичко излиза на яве

преди 8 години

Във всяка клюка има поне малко истина.Започнаха да излизат кирливите ризи на псевдо певачката Ася Дойчева.Нека хората да разберат,че изобщо не е толкова хрисима за колкото се представя.

Коментирай

Коко

преди 8 години

Вие да не сте от АРА мюзик,че обикаляте и сайт на сайт,и пишете едни и същи коментари

Коментирай

Раина

преди 8 години

Къде Ивена напада Алисия,говори като обьо за този проблем

Коментирай

offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

преди 8 години

Ахам, разбират и то колко злобни и дребни хорица, не реализирали се има в БГ които търсят в момента слава на гърба на една отдавна утвърдила се певица като Алисия. Прашки, Джини, Мини, Ивени миндили ужас много хора дори не са чували за тях. Алисия им била виновна за некадърността.

Коментирай

Тихомир

преди 8 години

Как така се подвизаваш във всеки един сайт и голям защитник си на Ара.Явно си лице от АРА,очевадно е.

Коментирай

Боже, тази пък коя е!

преди 8 години

Коя е тази Ивена бе, хора? За пръв път чувам за нея. И какво нея я сърби някъде кой с кого и кога ще записва песни и клипове? Нали нея я наяма никъде в ранглистата? какво се вълнува или по скоро търся 5 минути слава белким някой я забележи, че до сега така не са могли, а дори не знаем, че съществува такава " певица", Колкото и да ритате пръстта пада върху гърба ви. Алисия посмъртно не можете да я настигнете. Малко сте закъснели с ПР-а си!

Коментирай

OPS още една незадоволева

преди 8 години

Тези двете с онази лелка Деска Стоева, защо не се хваната двечките и да образуват една компания - "Стари сме, но ни се иска" Големи жени сте станали и акъл , така и не ви е дошъл! От къде на къде вие ще казвате кой , къде , какво и кога ще прави. Всеки прави, това , което смята че за него е най-добре. Явно или сте големи наивници или се правите на невинни жертви , каквито не сте. Некадърни сте, там ви е проблема и много късно сте се сетили , да се мерите с другите, които са на светлинни години от вас. Сега дори не сте смешни.... а жалки!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

xaide...i porednata neyda4nica se obadi....mai za neyspexite im na posredstweni izpalniteli im e winowna wse ...alisia....

Коментирай

Сава

преди 8 години

Da Alisia e neudachnica

Коментирай

Сава

преди 8 години

Vse q zastitavate toia bokluk.ostanaha I neq sadiite I trenyorite na otborite da gi podkara kurva.

Коментирай

офф

преди 8 години

Хоп.. една позабравена статийка..."Габриела разкрива защо се сбиха с Ивена на наградите на "Нов фолк"(слушам.ком)...."Габриела и Ивена се бият! Боят!"( видео)..Хахахахахахаах ..

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Айде още една некадърница да се обади хахаха Голямо чудо,че Алисия има дует с Тони Стораро брее..Ми вие като сте супер прости и никой не ви слуша нормално да се лансират хитовите изпълнигели..Ивена и Джината и двете да пеят в едно заведение пак няма да има толкова хора,колкото при Алисия...Тая се обажда отстрани,че и за нея да се поговори малко,че я забравихме коя е чак...направо сте трагедия.А и като толкова не ви е харесвало в Ара,защо стояхте там питам аз?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.