Иво Аръков бута рушвети на КАТ?! (Кара без фар и с тъмни стъкла! Спряха го, но не го санкционираха)

1679
25 Април 2015, 14:57


Иво Аръков e заплаха за движението по пътищата. В това се убеди и столичен катаджия, който спря младата звезда на родното кино за проверка, узна HotArena!

 

Полицаят размаха палката пред актьора от „Фамилията” и виден участник във „ВИП Брадър”, защото отдалеч забеляза нередности по автомобила му. В очите му се набиха повреденият фар на червеното беемве, както и затъмнените му отстрани и отпред стъкла, на каквито имат право само колите на специален режим, пише „Уикенд“.

 

Странно обаче защо после ченгето пусна Иво, без да го е санкционирал. Да не би да е получил „материално стимулиране” или пък Аръков му е намекнал, че се ползва с нечии протекции в МВР.

 

Униформеният служител разпозна артиста, но не го пусна веднага да си ходи. В продължение на няколко минути катаджията разглеждаше документите на ВИП шофьора и двамата обсъждаха опушените стъкла на автомобила.

 

Вместо само да приказва, полицаят трябваше да извади кочана с актовете и тутакси да спре беемвето от движение. Да, ама не. След около десетина минути Иво си запали колата и си тръгна, без да е санкциониран.

 

Всичко това се разигра в понеделник, недалеч от НДК. Ситуацията бе документирана в снимки от папараците на „Уикенд”. Кадрите не показват Аръков да е платил рушвет на катаджията, но пък не е изключено да е намекнал, че си цака на когото трябва по високите етажи на пътна полиция. Защото иначе закона е категоричен - кола, която е със затъмнени отпред стъкла, незабавно се спира от движение, а на шофьора се пише акт.

 

Точно преди година Иво отново имаше неприятна среща с катаджии, припомнят запознати с шофьорското му минало. Тогава той се натресе с висока скорост в такси. Преди катастрофата артистът говореше по джиесема си без устройство за свободни ръце и именно това му попречи да избегне удара.

 

Аръков бе изпаднал в тотален шок след сблъсъка. Не защото се бе уплашил за живота си, а защото автомобилът му бе подарък от бащата на тогавашното му гадже Мика – Христо Стоичков. Иво се притесняваше, че Камата ще го хока, задето не е успял да опази лъскавото возило.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени