Иво Аръков излезе от депресията която го натисна след участието му във „ВИП Бадър”

1198
14 Май 2017, 14:00


От една година Иво Аръков живее и работи в Лондон. Актьорът се хвали, че си е намерил агент, който му осигурява ангажименти в местни продукции. Бившият на Мика Стоичкова е много доволен от постиженията си, макар че ролите му са предимно епизодични, дочу HotArena.

Актьорът отдавна мечтае за световна слава, но засега се задоволява само с незначителни роли в нискобюджетни английски филми. В графика му не фигурират никакви грандиозни проекти, но пък това не го отчайва. Той вярвал, че трупа ценен опит, който ще му бъде полезен в бъдеще.

След като качи над 10 кирограма за ролята си във филма „Секс академия: мъже”, където играе пълничък смотаняк с властна майка, Аръков се е заел със задачата да върне предишната си форма. „Съвсем умишлено наддадох с 12 килограма – образът ми го изискваше. Трябваше да вляза в обувките на персонажа, да заживея живота му. По цял ден се тъпчех с пицa и шоколад. Сега обаче свалям тлъстини и трупам мускули, пак заради филм”, разказва актьорът.

Той без притеснение споделя за депресията, в която изпадна преди три години – тогавашната му приятелка Мика Стоичкова го заряза, а най-близките му хора се обърнаха срещу него. Горе-долу по това време актьорът бе пребит с метални прътове преди дома си, а извършителите на престъплението така и не бяха заловени. Покрай трудните мигове той изпадна в депресия, която се опита да превъзмогне чрез участието си във „ВИП Брадър” 2014 г., но престоят му в Къщата не успя да го измъкне от дупката. Когато напуснал шоуто, направо се сринал. Състоянието му толкова се задълбочило, че решил да зареже всичко и да замине зад граница.

След цяла година, прекарана в странстване, Иво успял да си стъпи на краката и да възстанови душевния си мир. Освен това парите му привършили, та се наложило да си потърси някаква работа. Той препоръчва на всички, които се борят с депресия, да се посветят на нещо, което обичат и което им доставя удоволствие, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени