Иво Аръков остана без книжка?! Уплаши се от закона, нае си шофьор

1547
18 Октомври 2015, 12:00


Актьорът Иво Аръков си е взел поука от премеждията с пътната полиция и вече седи на пасажерското място в БМВ-то си, узна HotArena.


Той дори е свалил тъмното фолио от стъклата на спортния си автомобил, след като преди няколко месеца „Уикенд” го изобличи със снимки, на които си личи, че е нарушил закона, забраняващ затъмняването на предните стъкла.


Днес Иво не само, че е изряден в това отношение, но е решил и да не шофира сам. Затова си е наел шофьор, който да го разкарва из столицата.


Наскоро Иво бе заловен да чака пристигането на возилото си, управлявано от личния му шофьор, на паркинга при Народния театър. След цигара време, баварецът пристигна и след кратки указания за посоката, отпраши неизвестно накъде.


Не е изключен и фактът Иво да не е прибягнал до услугите на шофьор от гъзария, а защото са му взели книжката и няма право да шофира. Тъмните стъкла не са единствената издънка на 27-годишния актьор пред КАТ.


Преди около година той се натресе с висока скорост в такси, защото вместо да си гледа шосето, говореше по джиесема, вместо да използва задължително хендсфрий. При сблъсъка Иво тотално се паникьосал.

 

Автомобилът му беше подарък от бащата на тогавашното му гадже Мика – Христо Стоичков, и актьорът се притесняваше да не би Камата да го хока, че не е опазил лимузината. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени