Иво Аръков рони сълзи като госпожичка, още гасне по Мика Стоичкова

3080
28 Май 2016, 14:10


Бившият на Мика Стоичкова - Иво Аръков, е в жестока депресия заради щастливия й любовен живот, узна HotArena.


Актьорът е изпаднал в жестока емоционална дупка, от която трудно ще излезе. В нея го е натикала новината, че голямата му любов Мика Стоичкова е бременна от годеника си Айкут и двамата официално ще станат семейство през август. Това довършило и без това скапания в последно време Иво и усмивката му съвсем посърнала.


Откакто се раздели със Сточкова, на Аръков не му върви в любовта. Пробва се от време на време с някоя и друга засукана мадама, но нищо сериозно не излиза. За разлика от него, Мика вече е доста напред с материала и скоро ще стане майка и съпруга. Близките на актьора са категорични, че тя си остава голямата му любов и невъзможността да я превъзмогне му пречи да открие любовта в друга.


Иво до последно имал надежда, че Мика ще разкара АЙкут, така както и него, а след това ше успее да си я върне. Надеждата му обаче пила една студена вода покрай бенефиса на Камата, на който Стоичкова лъсна бременна и влюбена до уши. От тогава Аръков се носи като призрак из стоилицата, а желанието му за живот тотално го е напуснало, пише "България днес".


Освен че възможността да се събере отново с щерката на Стоичков клони към нула, кариерата на Иво също буксува. Той няма никакви предложения за роли едва свързва двата края. Смята се, че именно това е била основната причина, заради която връзката му с Мика не просъществива.


Грижливите родители на Михаела настоятелно са я посъветвали да зареже актьора с колеблива кариера и да си намери някой, който може да поддържа стандарта й на живот. Така не след дълго Камата запознал Мика с Айкут и двамата се влюбили от пръв поглед. Тя не веднъж е споделяла колко цени и Иво и колко добър човек е той, но който каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
А Айкут-мангут с какво се занимава, че да поддържа стандарта и на живот?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени