Иво Аръков под ключ (Мика направо го побърква от ревност)

1939
20 Февруари 2014, 15:00


Макар само половин година заедно Михаела Стоичкова  е поставила строги правила на Иво Аръков. Едно от тях е той да ограничи комуникацията си с нежния пол, за да не се изкуши да й изневери, научи HotArena.net.

 

Още в зародиша на връзката им, Мика показала, че тя ще е човекът, който определя как ще се развиват отношенията им.

 

Дори след като двамата си говорили повече от 8 часа, тя не му дала телефонния си номер, за да се прави на недостъпна, пише в. "Уикенд".

 

За да не остане всичко на случайността обаче, се намесила приятелка на Стоичкова. Тя накарала актьора да звънне на Мика и да я покани на кафе.

 

„Това не беше любов от пръв поглед. И двамата си паснахме на духовно ниво, имахме една психическа настройка”, обясни неотдавна Аръков отношенията си с футболната щерка.

 

Дори първите си ласки двамата отложили доста във времето. Виновница за това била Мика, която много се дърпала. Изявяващата се като модна дизайнерка бивша репортерка не искала да я сметнат за леко момиче.

 

След като нещата им потръгнали обаче, Аръков изоставил водещата си роля във връзката и заел второстепенната. Мика станала тази, която започнала да определя как ще се движат нещата. Тя взела решения кога ще се пътува в чужбина, къде ще се ходи на почивка и какви ще са плановете за бъдещето на двойката.

 

Тя знаела всичките му задачи за деня и дори го подсещала да не забрави някой важен ангажимент. Мика следяла всички комуникации и срещи на любимия си, а за да не го изпуска от поглед, дори го шпионирала в интернет.

 

Когато пък го търсели негови хубави колежки или почитателки, Михаела направо пощръклявала от ревност.

 

„Не го ревнувам от момичета, които харесват работата му или оценяват външния му вид. Дразня се от някакви измислени жени, които знаят, че сме заедно, но въпреки това продължават да го търсят и му пишат във „Фейсбук”. Иво ми споделя какво му пишат”, разкрива щерката на Камата.

 

„Дразнят ме такива жени. Аз тръгнала ли съм да свалям обвързани мъже? Пред мен не го правят, но зад гърба ми дебнат”, горещи се Мика.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нали
преди 4 години
0
вчера писахте,че вече не са заедно???????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени